agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-06-2012, 23:09   #11
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Başlığı görünce bir an cemal.S ve Selahattin hoca mı geldiler diye baktım.

Arkadaş, uzun uzadıya yazmış, inşallah yarın baştan sona kadar okuma fırsatını bulurum. Şimdilik sadece şunu yazmak istiyorum. Bu kebabı üstadlarının elinden yiyince insan başka türlüsünü zor beğeniyor, kusura bakmayın.

http://www.agaclar.net/forum/agaclar...eri/9704-3.htm


Toplantıda, cemal.S ve Selahattin hoca ve eşleri o kadar güzel Tokat kebabı hazırladılar ki, çatal bıçağı bırakıp ellerimizle yedik.
Fotoğrafları da verilen linkte göreceksiniz. (başlıktaki 84 numaralı mesaj)

Daha sonra ben yazılı olak bütün metni elde ettim, eşim de Tokat'tan fırını getirtti ama biz beceremedik, yarı pişmiş, yarı yanık yarı da çiğ yedik.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025