agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2012, 17:32   #1
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Bu sakıncalı sayfaya şöyle bi geçerken uğradım....

Nefis kokulu, üzerinde duman tüten ve ben apartman çocuğuna azap çekiren bir sayfa..., karşı tarafın faullü güleşmesi de cabası))..

Herkese merhabalar ve sağlıklar, inşallah.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 18:39   #2
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
En lezzeti kısmı da dometesi, biberi ve sarımsağıydı..
Bende hızlı yanan çabuk geçen tahta parçaları ve çalı çırpıyı tercih ediyorum.

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2012, 18:45   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Afiyet olsun; çok iştah açıcı görüntüler.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2012, 16:33   #4
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Lezzet iyiydi ama eti iç anadolu **** daha doğudan getirtmek lazım o zaman tadına doyum olmaz.. Balıkesir'de et mangalın üzerinde kokmuyor bile.

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-12-2012, 11:46   #5
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-12-2012, 09:02   #6
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı
Ben Balıkesir'e Yozgat'tan geldim. Oradaki kuzu eti bambaşkaydı.Et mangalın üzerinde kokardı. Burada et pişerken koku salmıyor, lezzet katmak için bin bir takla atıyoruz. Akşama kadar arpa yiyen kuzunun lezzeti de bu kadar olur. İç Anadolu da kuzular yayıldığı için lezzet bambaşkadır. Bolu'da yediğim kuzularda çok nefisti. Kastamonu'yu saymıyorum) Erzurum'un hele lafı olmaz.
Yozgat'ta mangal yakınca saklanacak yer aradık ama kokudan yine bulurlardı ) Balıkesir de o sorun kalmadı. Bence Balıkesir'in en iyi yanı balıkları Ege ve Akdeniz'e oranla balık da burada çok lezzetli.

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-12-2012, 21:31   #7
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-12-2012
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 2
Harika bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler

copur3838 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2012, 16:41   #8
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Offf kolesterolüm düştü .... çıkarmak lazım...

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-05-2013, 22:10   #9
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Eleman benim fotoları da kullanmış..
TOKAT KEBABI MANGALI.. Yeni Ürün - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 17113948

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-09-2014, 11:02   #10
Ağaç Dostu
 
capsaicin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 216
66. mesajdaki elektrikli ocağın artık üretilmiyor olması çök kötü olmuş. Bu yeni tip kırmızı elektrikliden alan kullanan var mı?

capsaicin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-04-2015, 10:44   #11
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Canım kardeşim ben sürekli kullanıyorum.Yemek masasında Hem Tokat kebabı yapıyorum,hem tavuk,hem balık hemde köfte, et ne istersen.İstersen sebzede ızgara edebiliyorsun.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2009, 00:04   #12
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feriha Mesajı Göster
Arkadaşlar geçen yaz ben satmayı düşündüm. Niksar'da geçen yıl 50-60 lira idi. Orada bir kaç yer vardı telefonla gönderttirebilirmiyim diye sordum bir arkadaşıma bizim eve yakın yerdeki satıcının sağlam ayak olmadığını söyledi benimde diğer satıcılarla görüşme olanağım fazla olmadı bende düşüncemden vazgeçtim sonuçta bazı şeyler belki parayla ama para içinde her şey yapılmaz. Eğer imkanınız varsa 60-70 liradan fazla vermeyin gerisi fahiş fiyata girer benden söylemesi. Olmadı talep fazla olursa yol param çıksın bir hafta sonu atlar giderim isteyene gönderirim veya kayınbiraderlere gönderttiririm. Ama dediğim gibi 160 lira çok fazla. Hatta ben bir araştırayım bakayım isteyene hiç aracısız göndertebilecekmiyim...

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2009, 21:37   #13
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-05-2009
Şehir: Yalova
Mesajlar: 271
biraz daha foto vardı çekmişken paylaşayım istedim.Saygılar

Eklenen Resimler
     
mrduran ve Milla beğendi.
gürselbaranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2009, 22:19   #14
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-05-2009
Şehir: Yalova
Mesajlar: 271
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BalıkcıSerdar Mesajı Göster
Son fotoğraf rahmetli dedemin kebab ocağının görünümünü hatırlattı bana, teşekkürler Gürsel Bey
Aslında ben size teşekkür ederim konuyu açıpda bize bugün böyle damak lezzeti taddırdığınız için.Yolunuz düşerse beraber sizin tarif doğrultunuzla hep beraber yaparız.Her zaman beklerim sizin tarifinizdende yararlanırız.Selamlar.

Eklenen Resimler
 
Milla beğendi.

Düzenleyen gürselbaranlı : 18-06-2009 saat 22:21 Neden: kelime hatası
gürselbaranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2009, 09:20   #15
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi k0900 Mesajı Göster
İlginiz için teşekkür ederim, asansörlü, elektrikli Tokat kebab ocağı dün elime geçti

Test yapıldığında gelişmeleri duyururum.
Güle güle kullanın.
Cihazın (sanırım mangallıktan çıkıp cihaz halini almış ) ayrıntılı fotoğraflarını koyarsanız çok sevineceğim.

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2009, 19:31   #16
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
bugünde duramadım tavuk ve kanat yaptım
tavuğu göğsünden ikiye ayırıp mangala salladım
lezzet aynı kızarmış tavuk gibiydi. (tavukçuların çevirerek hazırladıkları)

Eklenen Resimler
 
tener, mrduran ve Milla beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2009, 19:36   #17
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
devamı

Eklenen Resimler
  
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2009, 20:29   #18
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
haklısınız tenekeyle uğraşmak gereksiz.
ben kanatlarla tavuğu birlikte koydum ama tavuk daha çabuk pişti (35dk)
kanatlar için 15 dk daha beklettim ve çalı çırpı atmak zorunda kaldım.


bunun için odun **** kömür almaya gerek yok, çer çöple bile etinizi pişirir.

artık yarında mangalı yakarsam hanım mangalı eskiciye vereceğini söyledi))
ben artık kurbana kadar ara veriyorum.)

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025