![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Bu sakıncalı sayfaya şöyle bi geçerken uğradım.... Nefis kokulu, üzerinde duman tüten ve ben apartman çocuğuna azap çekiren bir sayfa..., karşı tarafın faullü güleşmesi de cabası ))..Herkese merhabalar ve sağlıklar, inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2009
|
En lezzeti kısmı da dometesi, biberi ve sarımsağıydı.. Bende hızlı yanan çabuk geçen tahta parçaları ve çalı çırpıyı tercih ediyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Lezzet iyiydi ama eti iç anadolu **** daha doğudan getirtmek lazım o zaman tadına doyum olmaz.. Balıkesir'de et mangalın üzerinde kokmuyor bile. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
|
Doktorum.halbuki biz balıkesir in kıvırcığı ile Trakya nın kıvırcığı üzerine et bilmeyiz.Hep öyle değil midir.En lezzetlisi sizin oaralarda olmaz mı |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
) Erzurum'un hele lafı olmaz.Yozgat'ta mangal yakınca saklanacak yer aradık ama kokudan yine bulurlardı ) Balıkesir de o sorun kalmadı. Bence Balıkesir'in en iyi yanı balıkları Ege ve Akdeniz'e oranla balık da burada çok lezzetli. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2012
|
Harika bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Offf kolesterolüm düştü .... çıkarmak lazım... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
|
Eleman benim fotoları da kullanmış.. ![]() TOKAT KEBABI MANGALI.. Yeni Ürün - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 17113948 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
66. mesajdaki elektrikli ocağın artık üretilmiyor olması çök kötü olmuş. Bu yeni tip kırmızı elektrikliden alan kullanan var mı? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
|
Canım kardeşim ben sürekli kullanıyorum.Yemek masasında Hem Tokat kebabı yapıyorum,hem tavuk,hem balık hemde köfte, et ne istersen.İstersen sebzede ızgara edebiliyorsun. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
biraz daha foto vardı çekmişken paylaşayım istedim.Saygılar |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
Aslında ben size teşekkür ederim konuyu açıpda bize bugün böyle damak lezzeti taddırdığınız için.Yolunuz düşerse beraber sizin tarif doğrultunuzla hep beraber yaparız.Her zaman beklerim sizin tarifinizdende yararlanırız.Selamlar. Düzenleyen gürselbaranlı : 18-06-2009 saat 22:21 Neden: kelime hatası |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Cihazın (sanırım mangallıktan çıkıp cihaz halini almış ) ayrıntılı fotoğraflarını koyarsanız çok sevineceğim. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
|
bugünde duramadım tavuk ve kanat yaptım tavuğu göğsünden ikiye ayırıp mangala salladım lezzet aynı kızarmış tavuk gibiydi. (tavukçuların çevirerek hazırladıkları) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
|
devamı |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
|
haklısınız tenekeyle uğraşmak gereksiz. ben kanatlarla tavuğu birlikte koydum ama tavuk daha çabuk pişti (35dk) kanatlar için 15 dk daha beklettim ve çalı çırpı atmak zorunda kaldım. bunun için odun **** kömür almaya gerek yok, çer çöple bile etinizi pişirir. artık yarında mangalı yakarsam hanım mangalı eskiciye vereceğini söyledi ))ben artık kurbana kadar ara veriyorum. ) |
|
|
|
![]() |
|
|