Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BalıkcıSerdar
Sn. Güler;
Bu kebap öyle çatal bıçakla yenmez zaten
Ben tarifimde her zaman üstüne basarak belirtiyorum, bu kebapta aslolan "pişirmeyi becerebilmektir" diye. Elbette hazırlaması-terbiyesi, şişe takması da önemli ama pişirmeyi beceremedikten sonra hiç bir anlamı kalmıyor.
Benim tarifimdeki pişirme aşamasını tekrar inceleyip bir daha denerseniz başarabileceğinize inanıyorum
Size şimdiden afiyet olsun, selamlar, saygılar.
|
Ben pişirmedim ki, baştan sona kadar Oğuz yapmak istedi, ben de hiç karışmadım.
Bizler ilk lokmayı aldığımızda o, adeta hepimizin yüzünü-mimiklerimizi izliyordu. Sonra kendi de itiraf etti, iyi pişiremediğini. Tekrar deneyeceğini söyledi ama halâ denemedi.
İnanın Oğuz, yumurta kırmasını, soğan soymasını bile bilmez.
Mutfakta bana tek yardımı, çay demlemek ve barbunya-bezelye ayıklamaktır.
