agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-05-2012, 21:49   #11
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BalıkcıSerdar Mesajı Göster
Haşim Bey, e-mailinize, cevap vermeye çalıştım, umarım yararı olur.

Sn. Delimus, ateşin köz olmasını beklemiyorsunuz, Sn. Huysuz'un dediği gibi, yanma odaları pişecek malzemeden ayrı olduğu için, hiç bir şekilde is-kül-toz-ateş vs. görmeden çok daha sağlıklı pişiyor malzeme.

Eğer malzemenin hazırlanmasını da pişirmeyi de hakkını vererek yapabilirseniz, tadacağınız lezzettin bir eşini daha bulamayacağınızın garantisini verebilirim

Bütün denemek isteyenler, umarım ilk pişirmenizde başarılı olabilirsiniz. Şimdiden hepinize afiyet olsun.
Çok ama çok teşekkür ederim.Sayenizde... verdiğiniz tüm bilgiler doğrultusunda başaracağıma kesin inanıyorum...

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025