agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-01-2015, 13:23   #1
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Öncelikle katkılarınızla bu sayfayı halihazırda dahi önemli bir başvuru kaynağı haline getirdiniz sayın Tiger X, bundan dolayı çok teşekkürler.

Benim bildiğim fotoğraflı ve Türkçe olarak en iyi kaynak Cafe Fernando ve linkini zaten bir kaç kez paylaştık. Sizin paylaştığınız forum linkinde de spesifik güzel bilgi ve tartışmalar olmuş ki bir kaç adım ötesine geçildiğinde çok faydalı.

Size bu bilgilerin bir araya getirilip tek yazı halinde netleştirilip fotoğraflarla zenginleştirilmesi önerinizde tabii ki katılıyorum. Eğer bu şekilde bir bütün eser yapılabilirse, bunu sabitleyerek konu başlığının en başına almak isterim. Sayenizde agaclar.net mutfağında son derece kıymetli ve kalıcı bir ekşi mayalı ekmek yapımı dosyasını oluşturmuş oluruz.

Ayrıca püf noktaları (etkileyen faktörler) ve sıkça sorulan sorular ve cevapları gibi tamamlayıcı bir doküman da eklenebilir.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025