Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn
3 gün öncenin ekmekleri, tam buğday unundan. Henüz yarım saat ara ile 2 defa katlama yapmışken bilgisayar başında uyuyakalınca doğru düzgün hiç yoğurulmadan geceyi buzdolabında geçirdiler. Görüntü hiç beklemediğim kadar iyi olsa da biraz ufalanma sorunu var gibiydi. Pofuduk pofuduk daha çok hoşuna gitti yiyenlerin.
|
Ekmeğiniz oldukça güzel görünüyor... Ellerinize sağlık...
Aşağıda resimde işaretlemeye çalıştığım yerlerde renk farkı dikkatimi çekti. Unu iyice harmanlamadız mı yoksa? Ya da başka bir sebebi olabilir mi?
Ufalanma sorunu genelde maya fazlalığından dolayı çok hızlı kabarmalarda olur. Siz de sorun ne acaba?
Rica etsem içerik formülünü yazabilir misiniz?