![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: londra
Mesajlar: 14
|
Yogurt mayalarken dikat edeceginiz bazi puf noktalar. 1- sut kaynarken mutlaka tahta kasikla karistirinki yogurdunuz sulanmasin. 2- sutu mayalarken yine tahta kasik kullanin. 3- bir kilo sut icin 2 veya uc kasik yogurtla mayalarsaniz iki saat icinde yogurdunuz tutar, iki saat sonra mutlaka sogumasi icin dolaba koyun. 4- sut mayalandigini gordukten sonra 4 kat kagit halu uzerine koyun ve ogle dolaba koyun. ertesi gun kagit havluyu yogurdun uzerinden kaldirin cope atin. bu kagit mendil yogurdun icinde kalan fazla suyu emecek boylelikle yogurdunuz eksimiyecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|