View Single Post
Eski 31-03-2010, 14:24   #228
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lovejoy Mesajı Göster
.Daha sonra parmak testini yaptım ve yaklaşık yarım saat önce dolaptan çıkardığım yoğurdu (tikveşli) ezip içine kattım.
Belki buradadaki ısı konusunda problem yaşadınız. Süt gereğinden fazla soğuduysa, bir de içine daha düşük ısıdaki maya katılınca ısı yeterli gelmeyebilir.

Şişe sütte problem yaşamıyorum ama mayalarda yaşıyordum, bazı markalardaki probiyotik mayalarla denediğimde genellikle mayalanmadan sonra tel verme (uzama) problemi oluyordu. Ada marka organik yoğurtla mayaladığımda hem kıvam, hem de tadı çok güzel oldu.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön