agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-03-2010, 15:24   #1
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lovejoy Mesajı Göster
.Daha sonra parmak testini yaptım ve yaklaşık yarım saat önce dolaptan çıkardığım yoğurdu (tikveşli) ezip içine kattım.
Belki buradadaki ısı konusunda problem yaşadınız. Süt gereğinden fazla soğuduysa, bir de içine daha düşük ısıdaki maya katılınca ısı yeterli gelmeyebilir.

Şişe sütte problem yaşamıyorum ama mayalarda yaşıyordum, bazı markalardaki probiyotik mayalarla denediğimde genellikle mayalanmadan sonra tel verme (uzama) problemi oluyordu. Ada marka organik yoğurtla mayaladığımda hem kıvam, hem de tadı çok güzel oldu.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025