agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-10-2014, 15:18   #1
Yeni Üye
 
Manchineel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-09-2014
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 24
Bende merak ettim şimdi normal boza yapmayı biliyorum acaba toz maya yerine kefir mayası mı kullancacağız ? ilgilenen olursa sevinirim

Manchineel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2015, 08:59   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-12-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1
selam

benim kefirde buzdolabında sanırım 15 günden fazla kaldı sararmış yeni sütle aktif hale getirmek için süt ekledim ikinci günde ekledim 24 saattir bekletiyorum bozulmuş olabilirmi eski aktif haline gelirmi bu mayayı atmalımıyım?

ergunnugre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025