agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-03-2014, 21:02   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 10-11-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 7
merhaba arkadaşlar,
ben kefir yaparken mayalamayı şöyle yapıyorum: hazır marketde satılan kefirden yarım kilo sütü 1 çaybardağı kefiri ilave ederek 24 saat bekletip üretim yaptım doğrumu.

asilolçun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2014, 16:56   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-05-2009
Şehir: Mugla-Gokova
Mesajlar: 426
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asilolçun Mesajı Göster
merhaba arkadaşlar,
ben kefir yaparken mayalamayı şöyle yapıyorum: hazır marketde satılan kefirden yarım kilo sütü 1 çaybardağı kefiri ilave ederek 24 saat bekletip üretim yaptım doğrumu.
Sayin asilolcun,
o sekilde yaptiginiz kefir ayni tat verebilir, ama asla ayni yararli enzimler olmayacak gercek kefir taneleri kulanmadan. Ingilizceniz varsa cok bilgi bulabilirsiniz nette.

istcallst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025