![]() |
|
![]() |
#11 |
Aðaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2007
Þehir: Ankara
|
Ona buna bulaþmadan yazmaya devam etmek istiyorum. Onca bilgi vermeye çalýþtým. Çok az bir tepki oldu. Birkaç arkadaþ beðendiðini belirtti. Bir arkadaþ ise forum dýþýndan birini benimle vuruþmaya davet ettiðini bildirdi. Yazdýðým yazýlar uzun, okumasý biraz zor olabilir. Katýlýrsýnýz ya da katýlmazsýnýz, ama bu konuda fikir sahibi olmak istiyorsanýz en temel olarak bilmeniz gerekenleri anlatan bir yazýdýr. Daha kýsasý olmaz. Daha kýsa olaný ancak hiçbir bilgi vermeyen sloganlar olabilir ki benim gözümde deðersizdir. Her forumda olduðu gibi burada da bolca var. Sloganlar insaný dolduruþa getirmekten baþka bir iþe yaramaz. Ýtiraf etmek gerekirse bazýlarý yararlýdýr. Ama özü itibariyle hemen hiç bilgi içermezler. HES karþýtý arkadaþlarýn diþe dokunur bir iki görüþ vermelerini beklerdim. En azýndan ülkemiz elektrik ihtiyacýný nasýl karþýlayabileceðimiz konusunda (HES veya diðer kaynaklar) bizi aydýnlatmalarýný beklerim. Haaa.. Belki de elektriðe ihtiyacýmýz olmadýðýný anlatýrlar. Selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|