08-01-2015, 09:25
			
			
		 | 
		
			 
			#11
			
		 | 
	
	| 
			
			 Ağaç Dostu 
			
			
			
				
			
			
				 
				Giriş Tarihi: 12-09-2006 
				Şehir: Gaziantep 
				
				
					Mesajlar: 188
				 
				
				
				
				
				     
			 
	 | 
	
	
	
		
		
		
	        
	Alıntı: 
	
	
		
			
				
					Orijinal Mesaj Sahibi  loveforlife
					 
				 
				Son zamanlarda bu başlık hareketlenince derin dondurucudaki ekşi mayamı çıkartıp üreterek ben de bu akşam bir ekmek yaptım. İçinde hiç beyaz un yok. Ne tahıl bulduysam kattım içine. Yoğururken bir  bardak da süt koydum. Fırından çıkarıp üzerine su serpip sofra bezine sarmadan hemen önce de sizin için fotoğrafladım. Sizinkiler kadar güzel görülmese de enfes oldu bence... 
Eklenti 531793 
			
		 | 
	 
	 
 Önemli olan kendimizin beğenmemizdir. Gerisi o kadar da önemli değil.
 
Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta  sağlıklı olmasıdır. Bunun yanın da  lezzeti tatmin edici ise, şekil o kadar da sorun olmaz, yarışmaya katılmıyoruz nasılsa ...
 
Yine de; şunu belirtmem gerekiyor; güzel şekil alan ekmek, aşamalarının tam yapılmış olduğunun göstergesidir. Çoğu zaman lezzet yanıltıcı olabilir. Biraz gayretle mükemmel ekmek yapmak hiç de zor değil. Ben halen araştırıyorum, halen daha güzelini, daha sağlıklısını arıyorum...  
		
		
		
                
		
		
		
	 | 
	
		 
		
		
		
		
		 
	 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
                 
		
		
	 |