View Single Post
Eski 08-01-2015, 08:25   #502
TigerX
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Son zamanlarda bu başlık hareketlenince derin dondurucudaki ekşi mayamı çıkartıp üreterek ben de bu akşam bir ekmek yaptım. İçinde hiç beyaz un yok. Ne tahıl bulduysam kattım içine. Yoğururken bir bardak da süt koydum. Fırından çıkarıp üzerine su serpip sofra bezine sarmadan hemen önce de sizin için fotoğrafladım. Sizinkiler kadar güzel görülmese de enfes oldu bence...
Eklenti 531793
Önemli olan kendimizin beğenmemizdir. Gerisi o kadar da önemli değil.

Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta sağlıklı olmasıdır. Bunun yanın da lezzeti tatmin edici ise, şekil o kadar da sorun olmaz, yarışmaya katılmıyoruz nasılsa ...

Yine de; şunu belirtmem gerekiyor; güzel şekil alan ekmek, aşamalarının tam yapılmış olduğunun göstergesidir. Çoğu zaman lezzet yanıltıcı olabilir. Biraz gayretle mükemmel ekmek yapmak hiç de zor değil. Ben halen araştırıyorum, halen daha güzelini, daha sağlıklısını arıyorum...

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön