![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-12-2014
|
Son Söz Sayın Ağaçlar.net ceviz yetiştiriciliğiyle uğraşan arkadaşlar; ceviz bahçesi kurmayı düşündüğüm ve uygulamaya geçtiğim üç yıl içerisinde yaptıklarımı, düşündüklerimi ve araştırmalarımı sizlere aktarmak istedim. Bunları niye yaptım? Diyorum ki hem bu bilgiler kalıcı olacak hem de yeni ceviz bahçesi kuracak olanlara belki bir ışık tutacak. Eğer sabredip de tüm yazdıklarımı okuduysanız, detayların içinde çok önemli bilgilere ulaşabileceğinizi tahmin ediyorum. Ben bu işe başlamadan önce böyle bilgilere ulaşamadığımdan dolayı yanlış çeşit seçtim ve 3 yılım boşa gitti. Notlarım burada bitiyor. Saygılar. Düzenleyen patara67 : 21-01-2016 saat 00:04 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-12-2015
|
Sn. Patara67, Yazdıklarınızın tamamını okudum ve gerçekten ceviz bahçesi kurmak isteyenlere yol gösterecek nitelikte. Çok emek vermişsiniz, Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah. Bol ürünler alırsınız. Ankara'da ikamet ediyorum yolum Ayaş tarafına düşerse bahçenizi görmek isterim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-07-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2014
|
Sayın Patara Başınıza gelenlerin çoğu başına gelmiş bir kişi olarak size yaşadığınız bilgileri paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.Satır aralarında o kadar değerli bilgiler var ki ceviz bahçesi kuracakların mutlak en baştan okuması gereken yaşanmış bir kaynak vazifesi görüyor.Konu hakkında biliyorum edasında yanlış bilgi veren o kadar çok kişi var ki yaşadığında seni ne kadar yanlış yönlendirdiklerini sonradan anlamak insanı ister istemez çok üzüyor. Çok değerli paylaşımlarınıza bile konu ile uğraşıp yazılarınızı okuyup bir teşekkürü fazla görenlerin bu kadar az olması ikinci bir üzüntü noktası.Saygı ve selamlarımla |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
Alıntı:
|