Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi patara67
Son Söz
Sayın Ağaçlar.net ceviz yetiştiriciliğiyle uğraşan arkadaşlar; ceviz bahçesi kurmayı düşündüğüm ve uygulamaya geçtiğim üç yıl içerisinde yaptıklarımı, düşündüklerimi ve araştırmalarımı sizlere aktarmak istedim. Bunları niye yaptım? Diyorum ki hem bu bilgiler kalıcı olacak hem de yeni ceviz bahçesi kuracak olanlara belki bir ışık tutacak. Eğer sabredip de tüm yazdıklarımı okuduysanız, detayların içinde çok önemli bilgilere ulaşabileceğinizi tahmin ediyorum. Ben bu işe başlamadan önce böyle bilgilere ulaşamadığımdan dolayı yanlış çeşit seçtim ve 3 yılım boşa gitti. Notlarım burada bitiyor. Saygılar.
|
sayın patara deneyimlerinizi bize aktardığınız için çok teşekkür ederim. yazılarınızı ilgiyle merakla takip ettik.ceviz yetiştirmenin kolay bir iş olmadığını bu işin sabır emek ve para isteyen bir iş olduğunu bir kez daha anladık.böyle bir iş ancak sevgiyle olur dışardan bakıldığında kazançlı gibi görünen ama işin içine girildiğinde bazı zorlukları görüp nerden girdim bu işe dediğimiz anlar oluyor.bundan sonra başımıza ne gelecek onuda açıkçası çok bilmiyoruz.ama yinede bir ağaç yetiştirmek bir canlıyı sulamak büyütmek onu gelecek nesillere miras bırakmak en büyük hevesimiz.