![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-12-2014
|
195. Bu gün 31 Aralık 2014 Çarşamba. Dün babam İskilip’ten ayva fidanı getirdi bende aynı gün Emreden balkon camı aldım her ikisini bahçeye götürmek için ve ÇKS yi yaptırmak için sabah 07,30 da yola çıktım. Bu gün hava hem yağmurlu hem soğuk. Ayaş Ziraat’ten ÇKS dosyasını aldım oradan Tarım Kooperatifine gittim, onlar dosyaya işlem yaptılar ve oradan Oltan’daki Muhtar Hasan’ın yanına gittim imzalattım ve bahçeye vardım. Cam balkonları indirdim bakalım onlarla ne yapacağım en iyi şey sera olabilir. İlk önce aşağıyı bir dolaştım ve fidanlar için 3 adet çıta buldum, sonra ayvaları diktim, kökleri küçük olduğu için aşağıdan gübre getirdim ve kenarlarına döktüm üzerindeki toprak donmasın diye. Erkenden bahçeden ayrıldım dönerken Ayaş’taki işlemleri tersten yaptım ve dosyayı teslim ettim. Dün bana Tevfik bey ÇKS yaptırmam gerektiğini bu günün son gün olduğunu söylemişti Ayaş Ziraat’e gittiğimde bana Haziran 2015’ e kadar uzattıklarını söylediler. Ziraat sadece dosya ve bilgisayar işlemleri yapıyor ve bütün Ziraat mühendisleri bu işle meşgul bizim köye bir sorumlu mühendis vermişler o da Gıda Mühendisi gerisini siz düşünün. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|