178. Bu gün 15 Ekim 2014 Çarşamba sabah ilk önce Ulus’a gittim ve haftalık Legrand dijital saat aldım ve 4 adette led ampul aldım. Oradan Ostim'den sondaj için boru ve vana aldım, daha sonra araba ile Sincan Enerjisa’ya gittim bu arada Ömer beni aradı yolda tekerleği patlamış, neyse Enerjisa da bana evin elektrik değerlerini okuyup gelmemi söylediler. Bende bahçeye vardım, bizimkiler çalışıyorlardı yeni birisini getirmişler Yakup sıvacıymış, o gün akşama kadar bacanın sıvasını yaptı. Ertesi günü sondajın duvarlarını örüp sıvasını yaptı ve havuzun kenarlarının sıvasını da yaptı. Üçüncü gün gitti, iyi ki o gelmiş çünkü bacanın yamukluğunu sıva ile düzeltti. Cuma akşamı eve geldik Salı günü tekrar başlayacağız. Led ampulleri dışarıya ve birisini de içeriye taktım. Sobayı yaktık baca iyi çekiyor.
179. Bu gün 24 Ekim 2014 Cuma 4 gündür bahçedeyiz sonunda işler bitti. Evin bacası, evin kenarlarına taş, sondaj kulübesi, havuzun onarılması ve mazıların dikilmesi, işçilerle işe başladığımızdan beri 21 gün olmuş, 15 gün çalışma günü var, bundan sonra artık işçi görmek istemiyorum çünkü yemek hazırla, çay yap, bulaşık yıka
vb. Sıgara izmaritlerini yere atmalar, bir yer yaparken diğer yeri bozma, neyse bahçede işçi istemiyorum artık. Mazı dikmeye gelen abi de hem karnını doyur hem çay yap hem de istediğin gibi iş yapmıyorlar, benim sağlığım yettiği ölçüde ben kendim yaparım. Bahçede boş kaldığım zamanlarda çapa makinasını çalıştırdım. Kasımın sonlarına doğru tutmayan cevizler dikilecek toplam 19 adet, 8 adetini söktüm ve çukurlarını açtım. Havuzun kenarlarına direk dikme işi kaldı.
180. Bu gün 28 Ekim 2014 Salı. Halil babamla birlikte Ömer amcanın oğlu Arif’in yanına gittik bize evin elektrik panosunu yapacak ve içindeki sistemi kuracak. Onunla beraber sigortalar, zaman saati pano
vb malzemeleri aldık. Bunları Arif hazırlayacak ve gidip beraber takacağız, ben ne dersem tamam dedi. Örneğin aydınlatma 2-3 sigorta olacak istersek zaman saatli yanacak istersek biz olunca hepsi yanacak
vb.