181. Bu gün 02 Kasım 2014 pazartesi. Babamla beraber saat 08,00 de yola çıktık, ilk önce Sincan'daki Enerjisa’ ya geldik, burada evin elektrik faturasını çıkarttırdık çünkü gelip kendileri okumuyorlar. Bahçeye vardık ve işimiz kümesi yapmak. Birinci gün çatının çıtalarını ve kiremitlerini ancak yapabildik, akşam hava -2 ye düşecekti ve evin suyunu akşam sondajın olduğu yerden boşalttım, gerçekten sabah aşağıda su donmuştu. Akşam soba güzel yandı. Sabah erkenden kalktık ve benim ilk işim çapa makinasını çalıştırmak oldu daha sonra tavuk kümesinin beton direklerini diktik, sağda solda kalan tuğlaları kümesin kenarlarına ördük. Tabi bunları yaparken el arabası ile harç taşı, kiremit taşı
vb. bunları saymıyorum. Gündüz saat 11,00 gibi beni Beypazarı karayollarından gelen bir görevli aradı, bana dilekçe vermişsiniz dedi doğru internetten şikayet dilekçesi yazmıştım gelip büzü açmıyorlar diye, hayret bölge müdürlüğü de onlardan acil cevap istemişler. Akşam gelmeden önce sondajın motopompunu elyaf ile sardım donmasın diye.
182. Bu gün 08 Kasım 2014 cumartesi. Elektrik panosunu yapmak için bahçeye gittik, çok güzel oldu tam benim istediğim gibi, her yere elektrik çektik, damlama sulama ve aydınlatmaya zaman saati taktık, havuza çıkan panoyu taktık, sondaj binasına 3 hat gidiyor bir hattı tavuk kümesinin
vb.