![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2008
|
Alıntı:
Mesajınızda yazdığınız tecrübeyi yaşayan biri olarak yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Maalesef bazı firma ilgilileri ürünlerini pazarlamak için forumu bir pazar olarak kullanmaya başladıklarından beri üzülerek görmekteyim ki seviye düşmekte , saldırgan ve aşağılayıcı mesajlar artmakta . Bu konuyu daha önce forum yöneticilerimize de mesajla belirtmiştim. Hatta tabiri caizse bir müddet küsür forumdan bile uzaklaştım. Ama içimizdeki ağaç sevgisi nedeniyle ara sıra derken yine her gün foruma uğramaya başladım. Yine üzülerek görüyorum ki pek değişen bir şey yok. Saygı ve selamlar . . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Em(ek)ler
Saplantı şeklınde her gun bu foruma giriyorum sık kullanılanlar listesınde em sayfası kayıtlı önce buradan foruma giriyorum sonra sayfalara geçiyorum bir çoğumuz gıbı em yı hocamız meyvelı tepeden ögrendım tüm hararetlı tartışmaları her harfıne kadar takıp edıyorum kaolın konusundakı hararet henuz sönmemış durumda beklıyor kaolın sayfasındakı kg ile ilgili hatayı kabul edıp düzeltılebılırdı düzeltılmeyınce çok cıddı yanıltma var dıyerek üzerıne gıdıldı ve sindirildi ben ce kaolının durumu ıle em nın em1 deyıp aktıf gelmesı arasında hiç bir fark yoktur belkı de daha da vahımıdır yakında bende sıparış verıcem ama hunuz bıtmemış em lerımde em1 yazıyor ve üzerıne kalemle A yazılmış yanı orjınal ambalajına karalama yapılmış bu çok yanlış bır sey evet em yı sevıyoruz hararetlı tartışmaların oldugu bu konuda kaolındekınden kesınlıkle masum sayılamaz kaolının ambalajına karalamayla 310 gram yazınca nasıl olucaktı .... sayfadakı ozi arkadasımızın anlattıgı tam bır turk usulu fıkra dır asla dogru degıldır ben bu kadar sevdıgım urunden üç ay boyunca cebelleştıgımı belırtmelıyım basımdan gecenı anlatmak uzun sürer yapılan yanlışlıktan dolayı taşlar yerınden oynadı ve bursa bayılıgı ıptal oldu sulandırıp sulandırıp yollamışlar bize bence işin özü: em çok guzel bır ürün pazarlamada çok ciddi hatalar yapıldı bayıler her turlu cambazlıgı yaptılar(sulandırılmış EMA) ve halen devam eden em1 yazıp ema vermelerı asla masum gösterılemez kalbımden gelen ses: çok sey ögrendıgımız dogaseverın de küstürülmesi boşa değil diye düşünüyorum |
|
|
|
![]() |
|
|