Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan
Gözden kaçırdığınız bir nokta var Sn. meyvelitepe,
Bu forumda üçüncü yılım dolacak ve bir çok tartışmaya katıldım ama gördüğüm şu ki, Meyvelitepe ve şürekasının desteklediği bir tartışmaya muhalif olarak girersen paçavran çıkana kadar hırpalanırsın. Bu yüzden konuya vakıf veya bilgisi olanlar dahi yazmaktan imtina ettiler.
Bu benim dederlendirmem. Belki yine bazılarına garip gelebilir ama bu forumda yazmasalar bile okuyarak takip eden binlerce üye var. Ben yine takdiri onlara bırakıyorum.
|
Sn. Sarıcan ,
Mesajınızda yazdığınız tecrübeyi yaşayan biri olarak yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Maalesef bazı firma ilgilileri ürünlerini pazarlamak için forumu bir pazar olarak kullanmaya başladıklarından beri üzülerek görmekteyim ki seviye düşmekte , saldırgan ve aşağılayıcı mesajlar artmakta . Bu konuyu daha önce forum yöneticilerimize de mesajla belirtmiştim. Hatta tabiri caizse bir müddet küsür forumdan bile uzaklaştım. Ama içimizdeki ağaç sevgisi nedeniyle ara sıra derken yine her gün foruma uğramaya başladım. Yine üzülerek görüyorum ki pek değişen bir şey yok. Saygı ve selamlar . .