![]() |
|
![]() |
#1081 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Alıntı:
Yenisini kullanırsanız daha iyi olur. Epey zaman geçmiş üzerinden. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın dogasever uzun süredır benım için artık bır hastalık olan em felsefesini takıp edıyorum geçen seneden berı kullanıyorum bu yıl bıten bır em kabına su doldurdum içine bır kapak ema kattım evın balkonunda ıkı adat eşit saksıyı yan yana koydum aklıma geldıkce yaklasık ıkı gundebır bırıne em li su dıyerıne sade su verıyorum yaklasık 15 gun oldu henuz arada fark oluşmadı saksılarım torfa ekılı ben acıkcası bıtkının uçmasını beklıyrum malum fazla vermeden zararı olmuyor acaba bu fark ne zaman ortaya çıkar veya bir hatamı yapıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1 yıldır kullaniyorum demişsiniz. Nerelerde kullandınız ve nasıl sonuçlar aldınız bahsederseniz memnun olurum. Kusura bakmayın, Alıntı:
Alıntı:
ÖNEMLİ: EM ile seyreltilmiş suyu her sulamada taze hazırlamanız gerekiyor. Zira EM ile seyreltilmiş suyun birkaç gün geçince kullanılmasının hiçbir faydası olmaz. Ayrıca klorsuz su kullanmanızda fayda olduğunu da hatırlatmak isterim. Hangi bitkide kullanıyorsunuz? Fotoğraflarsanız, daha iyi olabilir. Saygılar. Düzenleyen Dogasever : 14-05-2011 saat 09:52 Neden: ekleme |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Ağaç Dostu
|
genelde saksıda süs bitkısınde kullanıyorum torfa ekılıdır ayrıca sebzelerde kullanıyorum gecenyıl her sey mukemmedı bu yıl bursa temsılcı ile sorun olunca ankaradan 4 litre em a arkadaslar tarafından yollandı oran olarak 20 ltre su kabına 50 miligram koyuyorum size anlattıgım olayda boş em kabını suyla doldurdum içine bır kapak em koydum gölgede muhafaza ettım elımın altında olsun deyıp ıkı gunde bır saksıma azar azar verdım yanındada sadece su verdıgım baska bır saksım var bunu farkı anlamak için düşünmüştüm açıkcası bır yanlışlık oldugunu düşündüğüm için size danıştım dediğim gibi ıkı gunde bır önceden doldurulan kabtakı em lı suyu kullandım ancak belkı ben göremedım ama her sayfayı okumamma ragmen beklemış suyun kullanılmayacagını göremedım em lerım enın serın olan antresınde duruyor kullandıgım su dere suyu klor yok ancak sızlerınde dedıgı gıbı eskı hazırlanmış em lı suyu kullandım hata bu galıba ayrıca başka nasıl davranayım acaba ılgınıze çok tesekkur ederım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Ağaç Dostu
|
Sn Safranli Her şeyi doğru yaptığınız anlaşılıyor. Sadece seyreltilmiş EMA'yı en geç 2 gün içinde kullanmanız ve bir sonraki sulamada yeniden taze seyreltme yapmanız gerekiyor. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2011
|
Sn. Dogasever Elimde 10 litreye yakın em1 aktif bulunmakta. Bahçemde yeni diktiğim 150 ye yakın ceviz,elma..vb.. mevve ağaçları bulunmaktadır. 20 Tonluk havuzdan aldığım suyla damlama şeklinde sulama yapıyorum. Elimdeki em1'i Nasıl kullanabilirim.? Açıklayıcı bi biçimde anlatırsanız sevinirim. Düzenleyen dj_akacakkan : 24-05-2011 saat 16:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Ağaç Dostu
|
Sn Dj Akacakkan Bu 20 tonluk havuzdaki suyun ne kadar zamanda bittiğine bağlı. Eğer birkaç günden fazla sürüyorsa, ki böyle olması muhtemeldir, o zaman havuza ema aktif koymanızı önermem. 150 ağacın diplerine sabah erken saatte ya da akşam güneş battıktan sonra, birer teneke su dökmenizi öneririm. Bu bir teneke suyun içine (diyelim ki 10 litre olsun) 20 ml EM ilave ediniz. (1/500 oranında). Bir sulama da 150 ağaç için toplam 3 litre EM aktif kullanmış olacaksınız. Aynı işlemi 20 şer gün arayla tekrarlayın. Lütfen unutmayın: EM aktif suyla seyreltildikten sonra birkaç gün içinde kullanılmalıdır. Se7yreltilmiş EM aktif çözeltilerini sulama yaparken taze hazırlayınız. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2011
|
Alıntı:
Damla sistemim vanalı şekilde istersem suyu bol bi şekilde verebilliyorum. Yani tamamen bana bağlı 1 günde **** daha kısa sürede bosaltabilirim. 20 tonluk havuza Kaç litre em dökmem gerekiyo?( em yetersiz gelirse havuzun tamamını doldurmayabiliriz.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Ağaç Dostu
|
Sn Dj Akacakkan Şimdi sisteminizi daha iyi anladım. 20 tonluk havuza eğer tam doluysa, 1/500 oranında yani 40 litre EM aktif koyabilirsiniz. Ancak suyu azaltırsanız örneğin 10 ton su koyarsanız, yine 1/500 oranına uyarak 20 litre EM aktif koyunuz. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sayın Doğasever merhaba, Adana-Mersin-Hatay bölge sorumlusu olarak verdiğiniz int.adresi (ahmetyesilpinar@emturkey.com) yanıt vermiyor. Bir değişiklik olmuş olabilir mi? Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2010
|
Merhaba, Ben de 04.06.2011 de sipariş verdim , aynı gün havale yapmama rağmen hala siparişim gelmedi, bir problem var ama anlamadım. İlgili kişi kargoyu araştırıyorum dedi 2 gündür hala ses yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Ağaç Dostu
|
Yakında banada lazım olucak elımde 4 adet vardı sadece bır tane kaldı her erde kullanıyorum bende yakında sipariş verıcem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
|
Televızyon reklamı başladı
önümde ağaçlar .net her zaman açık bırde netten toprak tvyı seyredıyorum iş sıkısık olunca radyo nıyetıne dınlıyorum çok çeşit fırmalar abartılı reklamlar oluyor em nın reklamının verılmesı hosuma gıttı ancak bıraz daha akademık topragın yapısını ıyıleştırıcı farklı bır felsefenın ürünü oldugunu söylemek gerekır dıye düşünüyorum em ne kadar ınsanla tanışırsa o kada iyı olur daha aktıf bır tanıtım beklıyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet geldi ama 5 litre sipariş vermiştim 2 litre geldi., Üzerinde EM-1 yazıyor kutuların. Çok problemli bir alışveriş hala da devam ediyor. Yetkililerden de hiçbir açıklama gelmedi şu ana kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Güzel Ülkem Ankara Merkez'den sipariş verin lütfen. info@emturkey.com adresine mesaj atabilirsiniz. selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şirket yetkilileri size gerekli açıklamayı yapacaklardır. Durumu ilettim. Ancak, tüm ürünlerin üzerinde EM1 etiketi var. Bu konuda bir sorun yok. Siz özel olarak EM1 istemediğiniz sürece ürünler aktifleşmiştir. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ağaç Dostu
|
sizleri özledık sık kullanılanlar lıstesınde dırek em forum sayfası kayıtlı önce em yı acıyorum ordan ağaclar nete gecıyorum bence enzım,kompost ve sıvı gubre konuları hep em parelelınde ılerlıyor. ayrıca ben köklendırmeye yardımcı ve tohumların fılızlendırılmesınde kullandım kendımce bır cok denemeler yapıyorum ama em her zaman ılk sırada forumda aktıf yazılarınızı beklıyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Evet,ben de öyle yaptım zaten herhangibir bilgi alamayınca ama şişenin kapağını açınca hafif bir köpürmeyle foşur foşur ses geldi, gaz çıkışı oldu.Kokusu da ekşimiş pekmez gibi.Sanki fermantasyon tamamlanmamış gibi... Arkadaşlar,sizlerin EM de böyle mi? Benimki bozuk mu yoksa? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Ağaç Dostu
|
Sn Güzel Ülkem Kokusu zaten ekşimiş pekmez gibi olacaktır. Gaz çıkması da normaldir. Ürünün aktif olduğunu gösterir. Anlattıklarınızdan ürününüzde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz 8-9 yıl önce başladığımızda daha mikrobiyal gübre yönetmelik ve yasaları tam oluşmamıştı. Yasaların oluşmasına da katkıda bulunduk. Aynı şekilde, gerek enzim gerekse diğer mikrobiyal gübrelerin gerek kullanım gerekse üretimlerinde de ciddi anlamda katkımız olduğunu düşünüyorum. Bizler bu hizmetleri yaparken, ülkenin ekonomisini ve tarımını ve çiftçimize hizmet etmeyi ön planda tuttuk. Ben mikrobiyal gübre alanında çok faydamız olduğunu düşünüyorum. Hatalarımızla sevaplarımızla uzunca bir süre hizmet ettik. Bu bir bayrak yarışıdır. EM ise bir yaşam felsefesidir. Bayrak yarışlarında koşan atletler değişir ama atletlerin yaşam felsefeleri, kazanma ruhları ve centilmenlik anlayışları değişmez. Vakit bulur bulmaz, EM ile ilgili yeni konularda yazılarımın devam edeceğinden hiç kuşkunuz olmasın. Sevgiyle kalın. Not: Yaptığınız denemelerle ilgili sizin yazı ve görsellerinizi de bekliyoruz. Düzenleyen Dogasever : 28-06-2011 saat 10:28 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-06-2011
|
Bu sene yaklaşık 200 dekar alandan daha fazla arazide buğday ekeceğiz.Toprak biraz verimsiz.EM ne kadar kullanmak gerekir ? EM Türkiye sorumlusu forumda mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Ağaç Dostu
|
Sn Smarty Her defasinda dekar basina 2 litre EMA kullanmalisiniz. 3 defa uygulama yapmaniz gerekiyor. Eger EM Turkey'den teklif almak istiyorsaniz, lutfen EM Turkey ile temas ediniz. Ben sadece bu forumda yardimci oluyorum. Em Turkey email: info@emturkey.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2 Haziranda geçtim siparişi. Bugün 1.Temmuz .Ne arayan ne soran var. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
|
Sn Ozi'nin Bahçesi, Lütfen konuyu şirket ile görüşünüz. Şirketin web sitesi www.emturkey.com ve tüm iletişim detayları sitede mevcut. İş saatleri içinde sürekli bir eleman sadece telefonlara bakıyor. Ben sadece kullanım ile ilgili yardımcı oluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu EM midir yoksa EM Aktifmi Nasıl Ayırt Ederiz..
Merhaba, Arkadaşlar resimdeki ürün EM mi yoksa EM aktifmi? İkisini yan yana görmediğim için ayırt edemedim. Nasıl anlarız? Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Ağaç Dostu
|
Sn Ozi'nin Bahçesi Resimden anlayamazsınız. Lütfen sorunuz varsa veya bir kuşkunuz varsa bunu ürünü satın aldığınız firmayla hallediniz. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yaklaşık bir ay sonra gönderilen ürünün EM aktif değil EM olduğunu söylediler. Bu arada bende gelen ürün EM Aktif diye kullandım. Resmini çektiğim çok az ürnü de evdeki çiçekler için ayırmıştım. Eğer fidanlara verdiğim EM ise hiçbir işe yaramadı demektir. 2 Litre EM boşa gitti yani. Bu arada şirket yetkililerini de aramak istemiyorum. Defalarca mail attım ama bir sonuç alamadım. Mağdur olan benim. Onların beni aramaları gerekmez mi? Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun verilen hizmet düzgün olmayınca bir anlam ifade etmiyor. Haziran başınada bahçeme uygulamayı düşündüğüm ürünü alamadığım gibi yanlış ürünü de fidanlarıma vermiş oldum. kaybettiğim zaman ve emek de cabası. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Ağaç Dostu
|
Sn Ozi'nin Bahçesi Durumunuza üzüldüm. Eğer ürünün tamamını kullanmadıysanız, pekmezle aktifleştirerek kullanabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|