Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Kaolin başlığında olan şuydu:
Burada ilginç olan ise, satanlar tarafından ürün ve ürünün kullanımı, hatta bu ürüne ait teknolojiyi oluşturanların söyledikleri hakkında, herhangi bir telorans ile açıklanamayacak mahiyette müşteriyi yanıltanların ve bunu "vahim" değil de gayet olağan bir şeymiş, "forumdaki arkadaşların bir şeyler yapmaya çalışması" gibi göstermeye çalışanların yaklaşımıydı.
|
Gözden kaçırdığınız bir nokta var Sn. meyvelitepe,
Bu forumda Kaolin konusuyla ilgilenen zaten üçbeş kişiydi ve hepside adını sizin koyduğunuz
Uzak Bahçelerin Yakın İşbirliği üyeleri idi ve sizin ağzınızdan çıkan herşeyi doğru olarak akbullenmeye hazır kişilerdi. Öyle ki, siz bir ara elinizdeki numuneye gri dediniz, kalsine değil dediniz, elinde numune olan ve sorunsuzca kullanıp pompada tıkanma yaşamayan, renginde bir anormallik görmeyen insanlar bile güneşe karşı işememek için seslerini çıkaramadılar. İçlerinden bir tek Sn. Lilium sesini çıkardı zannederim. En vahimi olmayan OMRI belgesini varmış gibi gösterdiniz yine kimsenin gıkı çıkmadı. Ya farkında değillerdi ya da yine sizden çekindikleri için sustular. Ancak benim gibi ürünü hiç yakından bile görmemiş bir deli çıkarak "kral çıplak" dedi.
Bu forumda üçüncü yılım dolacak ve bir çok tartışmaya katıldım ama gördüğüm şu ki, Meyvelitepe ve şürekasının desteklediği bir tartışmaya muhalif olarak girersen paçavran çıkana kadar hırpalanırsın. Bu yüzden konuya vakıf veya bilgisi olanlar dahi yazmaktan imtina ettiler. Gerçi bir çok tartışmalar gündemden kaldırıldı ama benim takip ettiğim tüm tartışmalarda sonuç buna yakındı. Benim dahil olduğum tartışmalarda da durum bundan farksızdı. Ne zaman siz veya çevrenizden biri ile tartışmaya girsem 118.000 üyeli toplulukta hep aynı kişilerin yazdıklarını gördüm. Kimileri konuyla hiç ilgili olmasalar bile krallarına destek için orada idiler.
Hala aynı mantıkla şürekanızdan olan birine destek çıkmak için EM başlığında ortaya koyduğum aksaklıkları
"Neticede, müşteri yanıltılmadığı sürece bu bir sorun ise sahibi olan firmayı ilgilendirir." diyerek provakasyon olarak göstermeye çalışıyorsunuz. Müşteriyi aldtmak nasıl olur ki? Olmayan belgeyi varmış gibi göstermek veya A ürününün şişesi ile konsantrasyonu ve içindeki canlı organizma sayısının her lot için değiştiği bir ürünü sanki aynı ürünmüş gibi satmak mı? Yine bu sayfalardan ürün sipariş edipte ürününü alamayan veya yanlış ürünle karşılaşan forum üyelerinin feryatlarına kulak tıkarken hangi mod da düşünüyordunuz.
Bu benim dederlendirmem. Belki yine bazılarına garip gelebilir ama bu forumda yazmasalar bile okuyarak takip eden binlerce üye var. Ben yine takdiri onlara bırakıyorum.