Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan
Forum ortamındaki bilgi birikimleri ile bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşların karşısına Amerika’ da yerleşik ve Türkiye ile hiç bir ticari bağı olmayan bir firmanın sertifikası ve dökümanları kullanılıp, Türkiye’ de sadece isim çağrışımı olan bir firmanın sertifikası imiş gibi gösterilip anlamsız yere engelleme kampanyasına engel olmaya çalışmışım. Eğer bu sizin için seçmece ise ve size göre yapılanlar normalse yine takdir sizin. Ne diyeyim?
Ben o başlıkta forumdan tanıdığım kişilerin başarısı için taraf olduğumu açıkca beyan etmiştim. Benim bu tavrım sadece o başlık içinde geçerli değildir. Forumda olumlu işler yapan her arkadaş için hep destek ve yardımcı olmaya çalışmışımdır. Herşey ortada. Takdir forumun.
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Basit bir soru vardı: Ürünün litresi kaç gram?
Şu an kaç gram olduğunu bilmem ama o zaman sayfalarca yazı yazıldı ama cevap olacak bir kaç rakam yazılmadı. Bu yerli firmayı desteklememek mi?
Bunu cevaplamamak normalse benim de size diyecek şeyim yok 
|
Forumun üye sayısı 118.000' i geçmiş. Mesajlar ve yönetmelik ortada. Bırakalım bunu forumu izleyen üyeler takdir etsin. İşi bilenler zaten EM1 alıyor, EMA almıyor. Ben EM1 ürünü kötüdür demiyorum ki. Uygulama yanlış diyorum. Sızma zeytinyağı şişesi ve etiketiyle rafine zeytinyağı satamazsınız. Satarsanız da yönetmeliklere uygun olmaz.