Alıntı:
Bu benim dederlendirmem. Belki yine bazılarına garip gelebilir ama bu forumda yazmasalar bile okuyarak takip eden binlerce üye var. Ben yine takdiri onlara bırakıyorum
|
Evet, bu sizin değerlendirmeniz ve merak etmeyin tüm yazıları okuyanlar gayet güzel anlıyorlar.
Siz, sahibi tarafından önemli oranda yanıltıcı bilgi ile müşteriye satılan bir ürünü ve yanıltıcı bilgi veren satıcıları, bu maksatla literatürü çarpıtanları mazur görür durumdasınız. Hiç bir mesajınızda "evet, bu bilgi doğru verilmeliydi, bir açıklaması olmalı, ya da açıklaması şudur" gibi ifadeniz olmadı. Bakın, müşteriyi aldatmak nasıl olur'un tarifini de yapmışsınız.
Sahibince "
Belirtmekte fayda var 1 litresinin ağırliği 290 gr dan az." denen ve kilo ile satılan bir malın
580 gr gelmesinin adı sizce nedir? Hoş, bu soruyu bir çok kere sormuştum zaten ama yanıtı yoktu değil mi?
Şimdi yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Esas soruyu maskelemek için griydi, pompayı tıkamadıydı gibi şeyler yazıyorsunuz. Konu dışına çıkarak kral çıplak vs. gibi şeyler yazıyorsunuz aklınızca. Sahibinin 290gr dediği, sitesinde 315 gr ilan edilen bir malın, öyle olmadığı söylendiğinde hangi kralın çıplak olduğu da söylenmiş oluyor.