Seviyesizliğinize uygun bir cevap mı vereyim başlığı provoke etmeye devam ettiğinize mi işaret edeyim. Heykeltraş olmamla ilgili absürt açılımınıza mı gönderme yapayım.
reprezant konusuna girmeyin kötü çuvallarsınız diye mi uyarayım . Malum biliyorsunuz neler konuşulacağını.
Bakteri ve mikroorganizmalar konusunda zır cahil birinin yazmayacağı türden cümlenizi mi hatırlatayım, ne yapayım.
Ondört, bin ondörtbin tabletten sonrasını kaydını tutmadım. Serumları da yüzelli litreye kadar kaydetmişim.
Sadece para kazanmak için üretilen öksürük şuruplarının yan etkileriyle ilgili bir de ayrıca dökümanım var. ( Tanım bir hocaya ait.Tamamen tarafsızım)
Sayı sayamyı ben biliyorum da, klasik bir tepki veriyorsunuz yabancısı değilim, doktor bunun yerine şu ilacı yazın dediğimde aldığım tepkinin aynısı bu.
Doktor bu salisilikaside allerjisi olanlarda kontrendikte değil mi dediğimde, benden iyi mi biliyorsun diyenlerle çook karşılaştım .Nasılsa komaya ben tek başıma giriyorum ya. Dert değil yani.
Edep yahu demeniz için sorayım astım atağına novaljinle "damardan" tedavi uyguladınız mı? Başka eğlenceli mevzuları literatürümen çıkarıp sunayım mı bu ucuzlukta devam mı eeceksiniz. Bu ay aldığım ilaçlar miktarı 180 doz olacak. Başkaca yan tedaviler gerekirse rakam artacak sayı saymayı biliyorsanız bunu yıllara çarpabilecek misiniz. Yaş koduna ulaştınız ya oradan diyorum.
Nokta koyun iyi olur. Belliki siz sayı saymadan bihaber geçiriyrosunuz meslek yaşamınızı ben de bu türden kişilerin sayesinde ağır bedeler ödeyerek geçirdim hastalık yaşamımı.
Can sizin olmadıkça ne gam atın tutun.
|