View Single Post
Eski 15-08-2011, 21:28   #1167
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Üslubunuzun sadece provokatif ve tavrınızın sadece başlığı sabote etmeye yönelik olduğunu söylemiştim yanıltmadınız. Başlık bir firmanın bir ürünüyle ilgilidir. Reklam konusunda da sitenin tavrı çok açıktır. Belliki site yönetimini itham ediyorsunuz. Aldık reklam işte parası da burada diyebilir yönetim. relklam alınıyor yolu da belli. Bu da sizin cevap vereceğiniz bir durum olmaz. Zaman zaman siteyi reklam amaçlı kullananlar olur ne tepki verildiğini belli ki bilmiyorsunuz. E işte provokatif olunca tavır bu konular önemsiz oluyor.

"Pardon yaşınız" diye sorun adama, bende pardon tecrübeniz diye sorarım orada iş karışır.

Aldığım ilaçlar yan etkileri vs işe yaramadığı halde yazılan reçeteler ile ilgili yıllarca tuttuğum dökümanlar vardı sırf eğlence olsun diye buraya eklerdim arayıp bulması canımı sıkmazsa.
Çok merak ederseniz bir pazarımı dökümanları bulmaya ayırayım. Beni çok eğlendirir açıkçası.
Ya bir de en son çektirdiğim emar mevsuzu var onu da eklerim .

Bence de siz de mikro organizma ve bakteri konusunu öğrenin belki eğitimimiz buna yetmemiş. Şimdi biraz makara yapayım eğleneyim sizle, bakteriler mikro organizma değil mi. Mikro organizmalar bakteri değil mi? mikro organizmalar ayrıca tanımlanmış canlılar mı yoksa bakterileri içermiyor mu, aman yarabbi siz bilimi yeniden mi yaratıyorsunuz yirmi dakikada?
Firma azotobakterleri sentezlemiş bundan da ticari bir ürün oluşturmuşsa, bu da tarımsal olarak işe yarıyorsa, forumda bunu konşulmsaı son derece olağan değil mi?

Başlığı kaolinle sabote edenler de bir ürünü ticari olarak satmaya çalışmıyor mu?

Son yirmi dakikada derimde kaç milyon mikro organizma yaşadı, bunların kaç yüzbini bakteri vs. neden hiçbiri beni hasta etmedi. En son kuyu suyu sorununda suda bulunan coli neden sadece bazı insanları hasta etti kalanları hastalanmadı. Bağışılıklık sitemi de ne.

Asıl beni tıb deyince beni eğlendiren plasebo ilaçlar ama başlığı ben sabote ederim bu konuya girince , zaten siz anladınız ne demek istediğimi.

İftira etmem yazdıysam bildiğimden yazarım, atmam uydurmam, söylediklerimin arkasında durabileceksem yazarım.
Çok ucuz bir üsluba kaymışsınız . Belli ki yazılana cevabınız olamadığından olmuş.

Varsa ifitira dediğiniz yer işaret edin size yirmi dakikada açıklayıvereyim, belli bilgizilikle yazıldı yazınız.

Not yaş bilgisine profilimden de ulaşabilirsiniz. dört işlem bilgisine sahipseniz hesap da yapabilirsiniz, tabletlerle ilgili.

Bu arada , Her toplantıda deneyip olumlu bulduğum bu ürünü ücreti mukabili bir fatura da yazmadan tanıtıyorum.
Ben kullandım bu iyi dediğim tek ürün de bu değil.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön