![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Gerçekten hepsi, herşey çok güzel. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Herşey gönlünüzce. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili YeniGine, fotoğraf eklemek için ben de epey uğraştım. Ekliyorum ekliyorum bir türlü kabul etmiyordu çünkü fotoğraf boyutlarını geniş tutuyormuşum, küçülttüğümde sorun ortadan kalktı. Bu başlığa bir göz atın isterseniz, fotoğraf makinanızın ayarlarını da değiştirirseniz sorun kendiğinden hallolacaktır. Yine olmadı derseniz özelden mesaj atın, dilim döndüğünce tarif etmeye çalışırım,konuya balıklama girdim af buyurun, sevgiler.. ![]() http://www.agaclar.net/forum/forum-k...niz/6256-3.htm Düzenleyen Sudenur : 06-07-2012 saat 17:07 Neden: kelime hatası... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
İndirebilirsiniz sevgili YeniGine. Google'dan Pıxresızer diye aratırsanız ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Sonrasını adım adım tarif edebilirim, bana da sevgili Güler hanım ve Nevsune hanım öğretmişlerdi, bu kadar basit bir şeyi nasıl beceremedim diye epey hayıflanmıştım kendime. Makinanızda ki fotoğraf boyutunu küçültürseniz ona bile gerek kalmıyor, masa üstüne aktardığınız tüm fotoğrafları form sayfasına yükleyebiliyorsunuz. Kolay gelsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sudenur çook teşekkür ediyorum. Evet bana da Güler Hanım gerekir ise yardımcı olurum demiş idi; fakat ben de her dara düştüğümde Güler Hanıım dediğim için; artık ayıp olacak diye kendisini fazla meşgul etmek istemedim. Tekrar teşekkürler; ilginize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
SUDENUR S. Serdar vasıtası ilee sayenizde nikimde YeniGine fotoğrafım oldu. Ben size çook teşekkür ediyorum. SAĞOLUN. (GÜL) Ne yapayım gül gifi yok sanıyorum sitede. Onun için sadece yazmak ile yetindim. Çok teşekkür ediyorum tekrar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|