agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3406Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-02-2012, 14:42   #91
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-06-2007
Sayın s.serdar

Fırsat buldukça bahçeleri baştan sona zevkle geziyorum. Bu gün de sıra sizin bahçenizdeydi. Yazdıklarınızı büyük bir keyifle okudum. Çok güzel bir anlatımla harika deneyimlerinizi aktarmışsınız.
Geldiğim sayfanın sonunda SON yazısını görünce hayıflandım aaa ne de güzel anlatıyordu bir masal gibi siteden mi ayrıldı diye içimden geçirerek hemen alt bölüme
geçtim. Neyse ki şaka yapmışsınız.

Anlatımlarınızın devamını bekleyerek size ve eşinize selamlarımı gönderiyorum.

s.serdar beğendi.
Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2012, 02:38   #92
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Fırsat buldukça bahçeleri baştan sona zevkle geziyorum. Bu gün de sıra sizin bahçenizdeydi. Yazdıklarınızı büyük bir keyifle okudum. Çok güzel bir anlatımla harika deneyimlerinizi aktarmışsınız.
Geldiğim sayfanın sonunda SON yazısını görünce hayıflandım aaa ne de güzel anlatıyordu bir masal gibi siteden mi ayrıldı diye içimden geçirerek hemen alt bölüme geçtim. Neyse ki şaka yapmışsınız.

Anlatımlarınızın devamını bekleyerek size ve eşinize selamlarımı gönderiyorum.
Sayın Benol Hazaroğlu.

agaclar.net çoğu zaman benim için arama motorlarının yönlendirdiği bir site idi. Bu siteden çok bilgi ve deneyim elde ettim. Zamanım olduğu bir tarihte de, ben üye olayım ve sizlerden aldığım bilgi ve tecrübeleri de kendi deneyim ve serüvenleri ile paylaşayım diye üye oldum. O tarihlerde nedense Üyelerin bahçeleri bölümü dikkatimi çekti ve 10-11 yıllık bahçe oluşturma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim.

Sizden olduğu gibi, lütfedip zaman ayırarak sayfayı okuyup değerlendiren pek çok üyemizden aldığın yakın destek beni fazlası ile onurlandırdı.

Ancak ben okuma konusunda, kendimin biraz özürlü olduğumu düşünüyorum. Nedense çok doğru ve sağlılı olduğuna inanmasam bile, bir üye bahçesini en baştan okuma yerine genellikle son mesajlara yöneliyorum. Bu da bahçe sahibinin duygu ve paylaşımlarını belki de yeterince hissetmeme el vermiyordu.

Sizden aldığım ilham ve yöntem ile bende artık her bahçeyi artık en başıdan başlayarak okumaya ve takip etmeye gayret edeceğim.

Bahçem konusunda yazabildiklerim ile ilgili değerli ve anlamlı düşünceleriniz için çok teşekkür ediyor, gönül dolusu sevgi ve saygılarımın kabulünü diliyorum.

gilan beğendi.

Düzenleyen s.serdar : 19-02-2012 saat 16:52 Neden: yazım hatası nedeniyle
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2012, 16:50   #93
Ağaç Dostu

Nasıl değerlendirebilirim ?

Bu sayfadaki bahçeme yaklaşık 1 km. uzaklıkla yine bir kooperatif içinde birbirine bitişik 2 parsellik bir bahçem var. Toplam 1.400 m2 kadar. Durum ve görünümü aşağıdaki gibi.

Üzerinde 10 kadar sedir, 1 mavi çam yine 10 kadar meyve ağacı var. Ancak, bu sayfadaki bahçemden dolayı fazla ilgilenemiyorum. Yabani ot mücadelesi için her sene 2 defa traktörle sürdürüp, bir iki defa da ağaçları sulamaktan başka zaman ayıramıyorum. Bu nedenle belki elden çıkarmayı da düşünüyorum.

2008 yılındaki durum
Name:  4.jpg
Views: 1385
Size:  32.6 KB

2011 yılındaki durumlar
Name:  1.jpg
Views: 1399
Size:  55.1 KB

Name:  2.jpg
Views: 1375
Size:  70.6 KB

Name:  3.jpg
Views: 1412
Size:  70.9 KB

Bir sene 30-40 m2 lik bir bölümüne domates, biber vs. diktik onunla bile başa çıkamadık.

Söz konusu bahçede ki boş alanlarda, fazla emek ve zaman istemeyecek şekilde ne yetiştirebilirim ?

Evelki sene ayrık otu dikeyim, yazın yeşil olsun, kışında çamurdan kurulurum diye düşündüm. Komşuların itiraz ve karşı çıkmaları nedeniyle vaz geçtim.

İlave ağaç dikmeyi düşünmüyorum. Fazla ve düzenli su istemeyen, çapa ilaç, gübre vs konuda bizi yormayacak şekilde ne tür çiçek, bitki, sebze önerebilirsiniz.

Kimi kıraç kavunu sık su sitemez dedi. Aradım sordum, ya da bir bilene rastlamadım. Kavunda su ister, çapa ister dediler.

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum...

Saygılarımla.

Düzenleyen s.serdar : 23-03-2012 saat 10:23 Neden: yazım hatası
Eski 19-02-2012, 17:37   #94
Ağaç Dostu

Panoramik denemesi

Name:  birles.jpg
Views: 1333
Size:  10.6 KB

Name:  birles1.jpg
Views: 1352
Size:  9.7 KB

Eski 20-02-2012, 21:33   #95
Ağaç Dostu

ayhan219's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2011
merhabalar
bence kavun karpuz ekin sürülmüş toprak ister sadece bir de çapa başka birşey istemez kavun karpuz ben kesin biliyorum sulamaya gerek yoktur
kolay gelsin

gilan ve mrduran beğendi.
ayhan219 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2012, 17:12   #96
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 Mesajı Göster
bence kavun karpuz ekin sürülmüş toprak ister sadece bir de çapa başka birşey istemez kavun karpuz ben kesin biliyorum sulamaya gerek yoktur
Bizin bu çevrede ne kavun ne karpuz yetiştiriciliği var. Bir sene nadas bir sene buğday ekimi yapılıyor. Çok az da olsa ayçiçeği tarlalarına rastlıyorum. Rakım 1.200 metre. Sıcak yaz günleri bile geceleri yorganla yatıyoruz. Havalar biraz düzelsin, köylüden de bir soracağım bu kavun karpuz işini. Teşekkürlerimle...

Eski 26-02-2012, 15:49   #97
Ağaç Dostu

Bahçede gece

Bahçeden yeni geldim. Ankara'da pek kar kalmamış ama bahçede ortalama 50 cm. vardı. 3 gece kaldık ve kara fazlası ile doyduk...
Name:  1.jpg
Views: 1491
Size:  50.9 KB

Eski 26-02-2012, 16:16   #98
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Bahçeden yeni geldim. Ankara'da pek kar kalmamış ama bahçede ortalama 50 cm. vardı. 3 gece kaldık ve kara fazlası ile doyduk...
Eklenti 270970
Hoşgeldiniz. Kolay gelsin.

s.serdar beğendi.
jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-02-2012, 17:23   #99
Ağaç Dostu

Ayva Ağacım

Bir ay kadar önce Hanımla marketette idik. Hiç hesaptta yokken marketçi ayva çok güzel almazmısınız diye sordu... En son para verip ayva aldığım zaman, sanırım orta okuldaydım. Okul çıkışındaki seyyar satıcıdan 25 kuruş verip almış olabilirim.

Tüm karşı çıkmama rağmen hanımın ısrarı ile 1 kilo kadar aldık. Aman Allahım böyle sulu, tatlı ve yumuşak ayva olur muymuş? Ben hep ayvayı boğazımda takılan bir şey diye anımsarım.

Hanım çekirdeklerini bir saksıya dikmiş ve 10 gün kadar sonra sonra bir tanesi başını topraktan kaldırmıştı. Bu arada bir kaç günlüğüne şehir dışındaki bahçe evimize kaçalım dedik. Geldiğimizde çimlenen çekirdek sayısının 4 olduğunu, 5. ve 6. çekirdeğinde kendini belli etmeye başladığını sevinerek gördük. Hemen bir kaç görüntü alayım dedim.

Name:  3.jpg
Views: 1684
Size:  74.3 KB

Eğer başarabilirsek ve yaşatabilirsek en azından bir tanesini yazın bahçeme ekmek istiyorum.

Eski 01-03-2012, 21:23   #100
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Galeri: 14
Sn s.serdar.Soguka vurdurmadığınız takdirde Ekim ayına kadar 70-80 cm olur.
Saygılar

s.serdar beğendi.
hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-03-2012, 21:43   #101
Ağaç Dostu

Hanım saksıya çok sık ve bitişik dikmiş

2-3 cm2 kareden 2-3 tane birden çıkmış ve şu an boyları 5-6 cm kadar.

Ne zaman her birini ayrı bir tüp veya saksıya dikmem gerekir bilemiyorum.

İnternette bakındım, doyurucu bir bilgiye rastlayamadım.

Eski 01-03-2012, 22:05   #102
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

S.s.serdar
Şu anda yapabileçeğiniz hiç bir şey yok.sadece normal suyunu verin.Beş altı hatta daha çok yaprak olsun.Bir birine karışmasından bir şey olmaz.Nisan on beş gibi ister saksıya ister bahçenin uygun bir yerine dikersiniz.
Saygılar

s.serdar beğendi.
Eski 01-03-2012, 22:28   #103
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hk50 Mesajı Göster
Şu anda yapabileçeğiniz hiç bir şey yok.sadece normal suyunu verin.Beş altı hatta daha çok yaprak olsun.Bir birine karışmasından bir şey olmaz.Nisan on beş gibi ister saksıya ister bahçenin uygun bir yerine dikersiniz.
Demek en az 5-6 yaprak beklemek gerekecek.
Bigilendirmeniz için tekrar teşekkürler hk50.

Eski 15-03-2012, 04:23   #104
Ağaç Dostu

Hanımın ayağı karda kayınca, düşmeyeyim diye önünde yürüdüğü duvarın üstündeki demir korkuluğa sarılmış ve vücut ağırlığı bir anda dengesiz bir şekilde sağ kol ve omzuna binmiş ve ardından ve omuzunda şişme ve ağrı oluşmuştu.

Geçmiş olsuna gelen dostlardan biri kesme çiçek yerine saksıda gül getirmişti.

Name:  gul1.jpg
Views: 2846
Size:  57.5 KB

Apartman dairesinde ve Şubat sonunda bu gül çiçeği bahara olan beklentimizi daha da hızlandırmıştı. Mevsimi geldiğinde bahçemize diker büyütürdük diye düşünmüştük.

Mr çekiminde omuz kapsülünde yırtık çıktı. Doktorlar ömür boyu dikkatli bir yaşam önerdi ve sanırım 2012 bahçe mevsimi bizim için daha şimdiden, başlamadan kapandı.

Halbuki ne hallerimiz vardı

Eski 15-03-2012, 06:06   #105
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Lütfen eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletiniz, bu sene tedavi ile geçecek gibi, fizikle toparlarlar inşallah.

Bir anlık dikkatsizlikle insanın başına neler geliyor.

Moralinizi bozmayın, artık siz yaparsınız, eşiniz şimdilik seyreder, her şeyden önemlisi sağlık.

s.serdar beğendi.
mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2012, 06:42   #106
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sayın s.serdar;

Merhaba!
Ne yazıkki bahçe sayfanızı ilk kez birkaç saat önce, ilk sırada görünce farkettim. Günlük yaşamımızın meşakkatleri nedeniyle, zaman zaman forumdaki gelişmeleri çoğu kez geriden takip edebiliyorum. Sizin bahçenizde olduğu gibi, bazende neredeyse 4-5 ay sonrasında farkediyorum.

Bahçe serüveninizi baştan sona, zevkle okudum. Çok güzel bir mekan yaratmışsınız. Tam verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınızı ve bu yazı, daha bir 'keyfini çıkarma' modunda geçireceğinizi düşünerek, sizin adınıza seviniverirken, eşinizin koluna üzüldüm. Geçmiş olsun.

Ama bu sevda öyle bir sevdaki, eşiniz bir koluylada olsa o bahçede daha çooookk keyifle işler yapacaktır. Yani ''Dizi bitmedi!''

Sevgiyle kalın.

mrduran ve s.serdar beğendi.
Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2012, 08:27   #107
Ağaç Dostu

alacakaranlik's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 5
Sayın s.serdar,
Eşinizin durumuna üzüldüm, geçmiş olsun. Lakin Sayın Orhan beyin dediği gibi bu dizi burada bitmez. Belki eskisi gibi bahçede uğraşamayacak ama bu seferde tohum çimlendirmeden sorumlu olacak, kimbilir

Saygılar

alacakaranlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-03-2012, 06:53   #108
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Lütfen eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletiniz, bu sene tedavi ile geçecek gibi, fizikle toparlarlar inşallah.

Bir anlık dikkatsizlikle insanın başına neler geliyor.

Moralinizi bozmayın, artık siz yaparsınız, eşiniz şimdilik seyreder, her şeyden önemlisi sağlık.
Sayın mandalinci

Geçmiş olsun dileklerinizi için teşekkür ediyorum. Bu gün 4 haftalık fizik tedavisinin 2. haftası bitecek. Şu ana kadar çok olumlu bir sonuç elde edemedik ama tedaviye devam edeceğiz. Umarım eski sağlığına kavuşur.

Saygılarımla.

mandalinci beğendi.
Eski 16-03-2012, 06:59   #109
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Tam verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınızı ve bu yazı, daha bir 'keyfini çıkarma' modunda geçireceğinizi düşünerek, sizin adınıza seviniverirken, eşinizin koluna üzüldüm. Geçmiş olsun.

Ama bu sevda öyle bir sevdaki, eşiniz bir koluylada olsa o bahçede daha çooookk keyifle işler yapacaktır. Yani ''Dizi bitmedi!''

Sevgiyle kalın.
Sayın Orhan Özbilgiç

Geçmiş olsun dileğiniz ve moral katkılarınız için çok teşekkürler.

Umarım temenni ettiğiniz gibi olur.

Saygılarımla.

Eski 16-03-2012, 07:06   #110
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alacakaranlik Mesajı Göster
Eşinizin durumuna üzüldüm, geçmiş olsun. Lakin Sayın Orhan beyin dediği gibi bu dizi burada bitmez. Belki eskisi gibi bahçede uğraşamayacak ama bu seferde tohum çimlendirmeden sorumlu olacak, kimbilir

Saygılar
Sayın alacakaranlik,

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Evet bende bu dizi burada bitmemeli diye düşünüyorum ama en kötü ihtimal ile bahçe keyfini sizlerin paylaşımı ile buradan yaşama olanağımız olabilecek diye de sevinebilmeye çalışıyoruz.

Saygılarımla.

Eski 19-03-2012, 10:04   #111
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 16-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Bir ay kadar önce Hanımla marketette idik. Hiç hesaptta yokken marketçi ayva çok güzel almazmısınız diye sordu... En son para verip ayva aldığım zaman, sanırım orta okuldaydım. Okul çıkışındaki seyyar satıcıdan 25 kuruş verip almış olabilirim.

Tüm karşı çıkmama rağmen hanımın ısrarı ile 1 kilo kadar aldık. Aman Allahım böyle sulu, tatlı ve yumuşak ayva olur muymuş? Ben hep ayvayı boğazımda takılan bir şey diye anımsarım.

Hanım çekirdeklerini bir saksıya dikmiş ve 10 gün kadar sonra sonra bir tanesi başını topraktan kaldırmıştı. Bu arada bir kaç günlüğüne şehir dışındaki bahçe evimize kaçalım dedik. Geldiğimizde çimlenen çekirdek sayısının 4 olduğunu, 5. ve 6. çekirdeğinde kendini belli etmeye başladığını sevinerek gördük. Hemen bir kaç görüntü alayım dedim.

Eklenti 270978

Eğer başarabilirsek ve yaşatabilirsek en azından bir tanesini yazın bahçeme ekmek istiyorum.
cok güzel yapmışşınız inşallah hepsi tuta bahcenızde.

s.serdar beğendi.
iris79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-03-2012, 14:00   #112
Ağaç Dostu

Ayvalar birazcık büyüdü.
Name:  ayva1.jpg
Views: 1241
Size:  53.1 KB

Eski 20-03-2012, 14:56   #113
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Sn s.serdar Arzu edersenz saksıyı büyütebilirsiniz.Bence yaprak döküp uykuya varana kadar dursun
sonra dört beş tane ayva ağaçınız olur.Kasım ayında istediğiniz yere dikersiniz.
Saygılar

mrduran ve s.serdar beğendi.
Eski 20-03-2012, 18:43   #114
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hk50 Mesajı Göster
Arzu edersenz saksıyı büyütebilirsiniz.Bence yaprak döküp uykuya varana kadar dursun. sonra dört beş tane ayva ağaçınız olur. Kasım ayında istediğiniz yere dikersiniz.
Saygılar
Sn hk50.

Şu anda 18 adet fide saydım saksıda. 3-5 gün içerisinde bunları 1 litrelik saksılara birer ikişer tane olarak aktarmayı düşünüyorum. Bir kaç ay burada kaldıktan sonra toprağı ile birlikte arazide kalıcı olmasını düşündüğüm noktaya alana taşımaya niyetim var. Bir iki tanesini de tavsiyenize uyarak kışa girene kadar 15-20 litrelik saksı veya teneke tutacağım. Bakalım başarılı olabilecekmiyim.

Deneme yanılma yoluyla ilerlemeye çalışıyorum.

hk50 ve mrduran beğendi.

Düzenleyen s.serdar : 23-03-2012 saat 10:24
Eski 20-03-2012, 19:15   #115
Ağaç Dostu

zencefil cicegi's Avatar

Giriş Tarihi: 03-09-2011
Güzel bahcenizde huzurlu uzun bir yasam dilerim
hersey cok güzel keyifle takip ettim
Bütün bunlari bizlerle paylasip bu keyfi bize yasattiginiz icin tesekkürler
istediginiz herseyin gönlünüzce olmasi dilegi ile
sevgiler....

s.serdar beğendi.
zencefil cicegi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2012, 01:28   #116
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zencefil cicegi Mesajı Göster
Güzel bahcenizde huzurlu uzun bir yasam dilerim
hersey cok güzel keyifle takip ettim
Bütün bunlari bizlerle paylasip bu keyfi bize yasattiginiz icin tesekkürler
istediginiz herseyin gönlünüzce olmasi dilegi ile
sevgiler....
Güzel düşünce ve temennileriniz için çok teşekkürler.

Bahçe ve bahçe evinde 7/24 yaşamayınca bazı şeyler gerçekten zor oluyor.
Hele bozkırın ortasında daha da zor.

Almaya'da hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Almanya'nın bilebildiğim kadarı ile hemen hemen tamamı bahçe ve çiçek açısından Ankara'ya göre çok daha avantajlı gibi.

Bu bakımdan uygun iklim şartlarındaki tüm bahçelere imreniyorum.

Saygılarımla...

Eski 22-03-2012, 17:10   #117
Ağaç Dostu

Zambaklar açmaya başlıyor...

Zambaklarımız açmaya hazırlanıyor.

Kayınpederim yaklaşık 20 sene önce verdiği, artık evimizin bir bireyi haline gelmiş olan zambaklarımız açmaya hazırlanıyorlar.

Name:  b1.jpg
Views: 1115
Size:  65.4 KB

Name:  b2.jpg
Views: 1145
Size:  45.2 KB

Sanırım 40-50 yaşlarında olsalar gerek.

Sene de 2-3 defa açıyorlar ama 5-7 günü geçmiyor çiçeklerinin diriliği.

Eski 22-03-2012, 21:50   #118
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Bahçenizi zevkle dolaştım, yazılarınızı da aynı zevkle okudum. Sıhhat ve neşe içinde yaşayın. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.

s.serdar beğendi.
füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-03-2012, 10:41   #119
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Bahçenizi zevkle dolaştım, yazılarınızı da aynı zevkle okudum. Sıhhat ve neşe içinde yaşayın. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
Sayın füsunANK
Beğeni ve temennileriniz için çok teşekkürler.
Aynı yörede ve sizinkinin yaklaşık 1/3 kadar olan bu bahçeye zor yetişiyoruz. Sizde ki kadar bitki çokluğumuz da yok. O bakım, taktir, teşekkür ve beğeniye asıl siz layıksınız emin olun...

Bir iki küçük sorum olacak, eğer kabul ederseniz.

1) Yaz döneminde bahçenizde, sürekli kalıyormusunuz? Eğer kalmıyorsanız bakımını nasıl sürdürüyorsunuz.
2) Ankara'ya göre mevsimlik sayılacak çiçekleri örneğin sardunya gibi bitkileri kışın nasıl muhafaza ediyorsunuz? Yoksa her yıl yeniliyor musunuz?
3) Resimlerinizden sezinleyebildiğim kadarı bende olduğu gibi sizde de çit mazılarınız var. Mazı bakımını nasıl yapıyorsunuz ? Bendeki mazıların iç tarafları tamanen kuruyup sararıyor? Gölgede kalan 2 metrelik mazı ise komple sarardı? Gübre vs. bir şey kullanıyormusunuz?

Bu yazımı izin verirseniz sayfanıza da aktarmak istiyorum.

Saygılarımla.

gilan beğendi.
Eski 26-03-2012, 18:38   #120
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Sn.S.serdar, bahçenizin ve evinizin gelişmelerini roman tadındaki anlatımınızı keyifle okudum. Nostaljik fotoğraflarınızı aynı keyifle seyrettim. Ben de arkadaşlar gibi sağlıkla, huzurla, aileniz ve dostlarınızla tadını doya doya çıkarmanızı dilerim.

gilan, jineop ve s.serdar beğendi.
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025