View Single Post
Eski 19-02-2012, 02:38   #92
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Fırsat buldukça bahçeleri baştan sona zevkle geziyorum. Bu gün de sıra sizin bahçenizdeydi. Yazdıklarınızı büyük bir keyifle okudum. Çok güzel bir anlatımla harika deneyimlerinizi aktarmışsınız.
Geldiğim sayfanın sonunda SON yazısını görünce hayıflandım aaa ne de güzel anlatıyordu bir masal gibi siteden mi ayrıldı diye içimden geçirerek hemen alt bölüme geçtim. Neyse ki şaka yapmışsınız.

Anlatımlarınızın devamını bekleyerek size ve eşinize selamlarımı gönderiyorum.
Sayın Benol Hazaroğlu.

agaclar.net çoğu zaman benim için arama motorlarının yönlendirdiği bir site idi. Bu siteden çok bilgi ve deneyim elde ettim. Zamanım olduğu bir tarihte de, ben üye olayım ve sizlerden aldığım bilgi ve tecrübeleri de kendi deneyim ve serüvenleri ile paylaşayım diye üye oldum. O tarihlerde nedense Üyelerin bahçeleri bölümü dikkatimi çekti ve 10-11 yıllık bahçe oluşturma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim.

Sizden olduğu gibi, lütfedip zaman ayırarak sayfayı okuyup değerlendiren pek çok üyemizden aldığın yakın destek beni fazlası ile onurlandırdı.

Ancak ben okuma konusunda, kendimin biraz özürlü olduğumu düşünüyorum. Nedense çok doğru ve sağlılı olduğuna inanmasam bile, bir üye bahçesini en baştan okuma yerine genellikle son mesajlara yöneliyorum. Bu da bahçe sahibinin duygu ve paylaşımlarını belki de yeterince hissetmeme el vermiyordu.

Sizden aldığım ilham ve yöntem ile bende artık her bahçeyi artık en başıdan başlayarak okumaya ve takip etmeye gayret edeceğim.

Bahçem konusunda yazabildiklerim ile ilgili değerli ve anlamlı düşünceleriniz için çok teşekkür ediyor, gönül dolusu sevgi ve saygılarımın kabulünü diliyorum.

Düzenleyen s.serdar : 19-02-2012 saat 16:52 Neden: yazım hatası nedeniyle
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön