View Single Post
Eski 05-07-2012, 22:10   #156
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Yapılandırma hikayenizi okurken, "Neden daha önce fark etmedim ki?!" diye öyle hayıflandım ki..

Yuvarlak mermerli yürüyüş yolunuzu çok sevdim, demek mutfak tezhahlarının yuvarlak kalıntıylarıymış onlar öyle mi? Niye daha evvel görmedim ki? Çimlendirme işlemini gerçekleştirmeden görmüş olsaydım, arka bahçemize geçiş yolu olarak döşettirmeyi düşünebilirdim çok beğendim.

Bir de ışıklandırma sisteminizi çok akıllıca ve yerinde buldum. Gündüz olduğu kadar gece de güzel olmalı bakımlı bir bahçe, biz bu noktada da düşünmeden hareket ettik, ne çok acele etmişiz meğer, deneyimli üyelerin neyi vurgulamak istediklerini daha net kavrıyorum gün geçtikçe, arkamızdan atlı koşturuyormuş gibi olsun bitsin istedik fakat bir çok şeyi yalnış veya eksik yapmışız.

Bu akşam bir sünnet düğününe katılmak üzere Gölbaşı taraflarına geleceğiz ve gözüm hep etrafta ki bahçelerde olacak. Saygılar..

Sayın Sudenur.

Gözlemleriniz, değerlendirmeleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkürler.

Zaten formun güzelliğide burada. Fikir alış verişin bulunabilmesi, tecrübe ve deneyimlerin paylaşılması, başkalarının yapmış olduğu hatalardan ders çıkarılması, ve yeni arayışlar için pratik çözümlere ilk elden ulaşılabilmesi bu güzelliğ yaratan unsurların başında geliyor.

Yanlış ve eksik yapan bir siz değilsiniz ki ! Hepimizin o kadar çok yanlışlığı ve yanılgısı olduğunu zamanla çok daha iyi göreceğini hissediyorum. Bunun için hiç üzülmeye değmez.

Dün akşamdan beri Ankara'dayım. Bir kaç günde daha bahçeye gitme durumumuz olmayacak. Bahçede olduğumuz her zaman, kapımız istisnasız tüm forum üyelerine açıktır. Bir çayımız kahvemizi içmeniz bizlere onur verecektir.

Saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön