View Single Post
Eski 05-07-2012, 15:53   #155
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Merhaba Serdar bey, yine ben. Yapılandırma hikayenizi okurken, "Neden daha önce fark etmedim ki?!" diye öyle hayıflandım ki.. Roman tadında ki anlatımınız ve eklediğiniz görseller "Belgesel" öğreticiliğinde olmuş, sonuna geldiğim vakit üzüldüm.

Onca uğraşa değmiş ama, sade ama bir o kadar da dinlendirici bir bahçeniz var, yormuyor ama merak ettiriyor, ahh şu güzel çimlere çıplak ayakla bir basabilsem dedirttiriyor.

Yuvarlak mermerli yürüyüş yolunuzu çok sevdim, demek mutfak tezhahlarının yuvarlak kalıntıylarıymış onlar öyle mi? Niye daha evvel görmedim ki? Çimlendirme işlemini gerçekleştirmeden görmüş olsaydım, arka bahçemize geçiş yolu olarak döşettirmeyi düşünebilirdim çok beğendim.

Bir de ışıklandırma sisteminizi çok akıllıca ve yerinde buldum. Gündüz olduğu kadar gece de güzel olmalı bakımlı bir bahçe, biz bu noktada da düşünmeden hareket ettik, ne çok acele etmişiz meğer, deneyimli üyelerin neyi vurgulamak istediklerini daha net kavrıyorum gün geçtikçe, arkamızdan atlı koşturuyormuş gibi olsun bitsin istedik fakat bir çok şeyi yalnış veya eksik yapmışız.

Bu akşam bir sünnet düğününe katılmak üzere Gölbaşı taraflarına geleceğiz ve gözüm hep etrafta ki bahçelerde olacak. Saygılar..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön