Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur
Sayın serdar, eşinizin sefası bol olsun.  Pratik zekanız sayesinde bir çok iş gücünü en aza indirmişsiniz tebrikler. Meyvelerinizi niçin görüntülemediniz? Davetsiz misafirleriniz çok olur diye mi? 
|
Sayın Sudenur.
Birkaç gün önce Kirazı hasat ettik. 7-10 gün kadar kadar sonra kayısıyı indireceğiz. Yeni bir şeftali ağıcımız var ama meyveleri henüz ceviz kadar oldu.
Nedense kiraz'dan bu sene dalında görüntü almadım. Ancak şu anda evde kasalar içinde bekliyor. Eşe dosta komşuya dağıtmak için. Bir kaç gün sonra bahçeye yeniden kaçacağım. Sizin için kaysı görüntüsü alacağım.
2 Temmuz 2012 günü şeftali henüz aşağıdaki durumda. Dolayıs ile üstüne parada versem misafir getirmek mümkün değil.
Biz meyveyi dalından tek tek toplayıp eşin, dostun, arkadaşın ayağına kadar götürüp teslim ediyoruz. Bu yüzden misafirin başımızın üstünde yeri var. Yeter ki gelip toplayıp götürsün. Yoksa bu işi bize kalıyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur
Haddimi aşan bir yorum olduysa lütfen uyarın hemen düzeltirim, iyi hafta sonları. 
|
Asıl böyle düşünmeniz incitti beni.
Benim açımdan alınılacak, gücenilecek, gönül konulacak hiç bir şey yok ve olamaz. Dolayıs ile haddi aşmak diye bir yorumunuz söz konusu değil.
Ben şakayı severim, takılmayı severim, bazen ortamı sulandırmayı severim

, dolayısıyla karşımdakinin de böyle olmasını arzularım. O bakımdan saygısızlık seviyesine gelmedikçe her türlü yoruma, eleştiriye, şakaya, talkılmaya son derece açığım. Bu nedenle gönlünüz son derece rahat olsun.
Saygılarımla.