![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin gibi eski ve kıdemli bir üyenin beğenisini kazanabilmek benim için çok gurur verici. Sizin gibi çeşit ve tür zenginliğine sahip değilim. Az malzeme ile peysaj yaratmanın zorluğunu taktir edersiniz. İstanbul ile Ankara çok farklı iklim ve coğrafya içeriyor. Bu yüzden hep sizlere imrenmişimdir. ![]() Beğeni ve değerlendirmeniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın serdar, eşinizin sefası bol olsun. Pratik zekanız sayesinde bir çok iş gücünü en aza indirmişsiniz tebrikler. Meyvelerinizi niçin görüntülemediniz? Davetsiz misafirleriniz çok olur diye mi? Haddimi aşan bir yorum olduysa lütfen uyarın hemen düzeltirim, iyi hafta sonları. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birkaç gün önce Kirazı hasat ettik. 7-10 gün kadar kadar sonra kayısıyı indireceğiz. Yeni bir şeftali ağıcımız var ama meyveleri henüz ceviz kadar oldu. Nedense kiraz'dan bu sene dalında görüntü almadım. Ancak şu anda evde kasalar içinde bekliyor. Eşe dosta komşuya dağıtmak için. Bir kaç gün sonra bahçeye yeniden kaçacağım. Sizin için kaysı görüntüsü alacağım. 2 Temmuz 2012 günü şeftali henüz aşağıdaki durumda. Dolayıs ile üstüne parada versem misafir getirmek mümkün değil. ![]() ![]() Biz meyveyi dalından tek tek toplayıp eşin, dostun, arkadaşın ayağına kadar götürüp teslim ediyoruz. Bu yüzden misafirin başımızın üstünde yeri var. Yeter ki gelip toplayıp götürsün. Yoksa bu işi bize kalıyor. ![]() Alıntı:
Benim açımdan alınılacak, gücenilecek, gönül konulacak hiç bir şey yok ve olamaz. Dolayıs ile haddi aşmak diye bir yorumunuz söz konusu değil. Ben şakayı severim, takılmayı severim, bazen ortamı sulandırmayı severim , dolayısıyla karşımdakinin de böyle olmasını arzularım. O bakımdan saygısızlık seviyesine gelmedikçe her türlü yoruma, eleştiriye, şakaya, talkılmaya son derece açığım. Bu nedenle gönlünüz son derece rahat olsun.Saygılarımla. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Evde kurallardan birini keşif icâdı ettim, huşû içinde bahçe keyfi isteyen istediği yere getirdiği şezlong sayesinde konumlanabilir )).Sağlıklar, güzel dostluklar devam etsin inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lütfen böyle yeni ve düzen bozucu kurallar oluşturmayınız. ![]() Biz misafirileri şöyle alıştırdık. Misafire önce açık ve az şekerli çay ikramında bulunuyoruz. Sonra hadi bahçeyi gezdirelim diyoruz. Bahçede gezinirken ortam bitkilerini ve bahçe aparatlarını tanıtıyoruz. Bunlar domates, yanlarında duranda çapa. Domatesler çapayı çok sever. Hadi bir deneyiniz. Bunlar salatalık, Şu yerde boylu boyunca yatanda su hortumu. Sulamak ister miydiniz? Bunlar sivri biber. Şuradaki de budamama makası. Biberleri budamak istermisiniz ? Çim makinasını önce kim kullanmak istiyor? Gülleri budamak insanı çok rahatlatır. Rahatlamak isteyen var mı ? ![]() Sayın mrduran, Bizde ki usul bu. ![]() Yazdığınız mesajı okuyan misafirler, şezlonglarını kapıp gelirler ise bu bahçenin işleri nasıl bitecek? ![]() İşin şakası bir yana. Bahçe şehre 50 km uzaklıkta. Bu mesafeyi gelip gitmeyi göze alıp gelen her misafirin başımızın üstünde yeri vardır ve olacaktır. Saygılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|