agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-07-2013, 22:23   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Simp Mesajı Göster

...Sevdiğim tada ve aromaya 5 günlük mayalama sürecinde ulaşıyorum. mayalanmış süt ve su birbirinden ayrılıyor ve üstü yoğurt gibi sert bir kalıp oluyor. Çok ekşi çok yoğun oluyor. Yalnız bazen bozuk süt kokusu oluyor bazende bu koku olmuyor. Acaba benim mayalama şeklim sağlıksız mı?

...
Bence özellikle ekşi ve koyu sevmiyorsanız 5 gün mayalama açısından çok fazla. Bu sıcak günlerde, oda sıcaklığında 24-36 saat arası mayalandırmanızı tavsiye ederim.

Beş günün gerçekten de çok fazla olduğunu zannediyorum.

pria beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025