![]()  | 
	|
| 
			
			 | 
		#11 | |
| 
			
			 Ağaç Dostu 
			
			
			
			Giriş Tarihi: 26-10-2011 
				Şehir: istanbul-Biga 
				
				
					Mesajlar: 870
				 
				
				
				
				
				 | 
	
	
	
		
		
		
	         Alıntı: 
	
 Sayın Lilium, Biyoloji bilgim lisede öğrendiğim kadar ancak mantık yürütüyorum. Bir ürünü, ( sanayi, ve tarım ürünü olsun) kurutmak demek; Oranı ne olursa olsun bünyesindeki nemi almak demektir, bunu güneşli havalarda, sıcak hava üfleyerek vede vakum altında tutarak nemini alabiliyorsanız o ürün kurutulmuş sayılır. SayınOSMAN45 arkadaşımız, cevizleri torba içinde vakum altında 5-20 saat arası tuttuktan sonra torbanın içinde yoğuşma (bünyesindeki suyun dışarı atılması) olduğunu ve öncesine göre cevizin kurumuş olduğunu gözlemlediğine göre, hiç tereddüt etme doğru yoldasın. Kolay gelsin. Düzenleyen ykaya194 : 09-10-2013 saat 14:27 Neden: harf hatası  | 
|
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
                 
		
		
	 | 
		
  | 
	
		 |