![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
|
Alıntı:
Sayın Lilium, Biyoloji bilgim lisede öğrendiğim kadar ancak mantık yürütüyorum. Bir ürünü, ( sanayi, ve tarım ürünü olsun) kurutmak demek; Oranı ne olursa olsun bünyesindeki nemi almak demektir, bunu güneşli havalarda, sıcak hava üfleyerek vede vakum altında tutarak nemini alabiliyorsanız o ürün kurutulmuş sayılır. SayınOSMAN45 arkadaşımız, cevizleri torba içinde vakum altında 5-20 saat arası tuttuktan sonra torbanın içinde yoğuşma (bünyesindeki suyun dışarı atılması) olduğunu ve öncesine göre cevizin kurumuş olduğunu gözlemlediğine göre, hiç tereddüt etme doğru yoldasın. Kolay gelsin. Düzenleyen ykaya194 : 09-10-2013 saat 13:27 Neden: harf hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|