Arkadaşlar,
Değerli katkı destek ve sorularınız için teşekkür ederim. Lütfen soru sormaktan, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmaktan, irdelemekten çekinmeyiniz. Doğruya ve iyiye böyle ulaşırız.
Evet trafoların ve yağların kurutulmasında da vakumdan faydalanılır.
Evet kırıp yedim. Kabukları çıtırdayıp kırılıyordu. İçinin kuruluğu ise bence yeterliydi ve lezzetli idi. Hiçbir acıma ve kararma yoktu. Bunlar sadece gözlem. Laboratuar testleri yapma imkanlarım 10 yıl önce vardı ama şimdi yok.
Ayrıca yine başka bir başlıkta yazdıklarımı tekrarlayacağım. Kabuklu veya iç cevizleri mutlaka buzdolabında muhafaza ediniz. Besleyici değeri ve yararı oda sıcaklığında çok kısa bir zamanda azalır ve sonunda yok olur. Tıpkı portakal suyunu sıktıktan dakikalar sonunda yararlı C vitamininin nerede ise sıfıra inmesi gibi.
Selamlarımla.
|