OREGON STATE UNIVERSITY Extension Service
Nuts can be left in the shell and stored in burlap or mesh type bags. The nuts should be stored in a cool, dry place at a temperature of 55°F. or below. The greatest cause of spoilage is rancidity, mold and the Indian meal moth.
Shelled nuts become rancid much more rapidly than nuts left in the shell, so added precautions for storage need to be taken to assure a top quality product. They can be stored for a year at refrigerator temperatures of 32-35°F. They should be packaged in freezer weight bags or containers.
Bu makalede kabuklu cevizin mutlaka kuru ve 55 F(12.7 SANTİGRAD DERECE) veya daha düşük sıcaklıklarda saklanması gerektiğini yazıyor.
İç cevizin ise daha dayanıksız olduğunu ve mutlaka 32 F (0 santigrad derece) veya daha altında bir sıcaklıkta yaklaşık bir yıl muhafaza edilebileceğini yazar.
Freezing is one of the quickest and most satisfactory methods of storing nuts for long periods of time. Nuts can be frozen in the shell or shelled.
Burada ise gerek iç gerek kabuklu cevizin en iyi muhafazasının şoklanarak dondurup saklamak olduğunu söyler.
Devamı yarın. Uykum geldi.
Selamlar.
|