![]() |
|
|
|
#11 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, ne iyi etmişsiniz, uğradığınıza sevindim. Su sorunu yok ama bu sefer de aşırı sulamadan bitki kaybediyorum. Sarı dahlia gün gün kötüledi, sonunda öldü. Toprağı kazıp baktığımda yumrusunu çürümüş buldum. Bu kızgınlık kendimedir. Su, susuzluk dengesini bir türlü ayarlayamadım.Su sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileklerimle... Sevgiler... Alıntı:
Bidonlara doğranan domatesleri güneşte bekletiyorum. Denerseniz memnun kalırsınız. Kaynatmadan Güneşte yapılan salçanın tadı ve rengi çok daha güzel oluyor. Hem de dayanıklı. Unuttuğum bir şey var. Bidonlara doğranan salçaya tuz ilave edilecek. Rafine tuz değil, kaba tuz olacak. Alıntı:
Nedir sizin bu çocuklardan, saz ekibinden, bina görevlisinden çektiğiniz? Geçen sene benzer bir olay benim de başıma gelmiş, hatmiler çapa makinasının gazabına uğramıştı. Merak etmeyin, aynı yerden yine çıkıyorlar. ![]() Alıntı:
Sayfa fotoğrafsız kalmasın, crossandranın turuncu güzelini ekleyelim. ![]() ![]() |
|||
|
|
|
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|