Sevgili
Adalet hanım, ne iyi etmişsiniz, uğradığınıza sevindim.
Su sorunu yok ama bu sefer de aşırı sulamadan bitki kaybediyorum. Sarı dahlia gün gün kötüledi, sonunda öldü. Toprağı kazıp baktığımda yumrusunu çürümüş buldum.

Bu kızgınlık kendimedir. Su, susuzluk dengesini bir türlü ayarlayamadım.
Su sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileklerimle... Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yagmur
bol hasatlar sn durul hersey cok guzel elinize saglik
cok guzel resimler paylasiyorsunuz .
bidonlara dogradiginiz domatesleri gunestemi yoksa
Golgedemi bekletiyorsunuz. belki bende denemek istiyorum
bakalim cunku burda 15 gundur filan kizarmaya basladi.
|
Sayın
yağmur, teşekkür ederim.
Bidonlara doğranan domatesleri güneşte bekletiyorum.
Denerseniz memnun kalırsınız. Kaynatmadan Güneşte yapılan salçanın tadı ve rengi çok daha güzel oluyor. Hem de dayanıklı.
Unuttuğum bir şey var. Bidonlara doğranan salçaya tuz ilave edilecek. Rafine tuz değil, kaba tuz olacak.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili SDurul katmerli gülhatmilerin boyları da uzun mu?  Dün benim bu sene tohumdan yetiştirdiğim gülhatmilerin fidelerini bina görevlisi hepsini biçmiş. Ama kökler toprakta sanırım tekrar yeşerirler diye düşünüyorum. Büyüyüp açan kocaman bir dal gül hatmiyi de yok etmiş. 
|
Sevgili
YeniGine, katmerli hatmilerin en uzun boylusu henüz bir karış kadar. İlerleyen zamanlarda boyları nasıl olur, bekleyip göreceğiz.
Nedir sizin bu çocuklardan, saz ekibinden, bina görevlisinden çektiğiniz? Geçen sene benzer bir olay benim de başıma gelmiş, hatmiler çapa makinasının gazabına uğramıştı. Merak etmeyin, aynı yerden yine çıkıyorlar.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo
Tüühh,, keşke bende humik asit kullansamışım domateslere. Bizde her tür hastalık mevcut 
|
Biz bu sene humik asiti hem fidan dikiminde hem de sebzelerde kullandık. Memnunuz.
Sayfa fotoğrafsız kalmasın, crossandranın turuncu güzelini ekleyelim.