View Single Post
Eski 24-08-2013, 00:21   #2960
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limonağacı Mesajı Göster
Sevgili SDurul, üçüncü resimdeki tatlı biber(şeker biber,Bursa biberi) salça yaparken aşağı-yukarı 1/3oranında acı Antep biberine karıştırıyoruz. Tohumlarımın elinizde hayat bulmuş olması gecenin bu saatinde beni mutlu bir heyecana boğdu. afiyetle ve keyifle yemenizi dilerim. Tohum konusunda hiç endişeniz olmasın. Burada salça dolma ve pul biber için yıllık 200 kg. civarı biber yapıyoruz aile başı. Yalnız tüm yurtta mevsim gecikmesi yaşadık. Biberler geç kızaracaktır. Şu anda biberler acı değildir,ancak irileşip kızarmaya başladığında dehşet bir acısı olur. sevgi ve selamlar......Bol hasat...
Sevgili limonağacı, öncelikle sayfama hoş geldiniz. Açıklamalarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

İnanın, sizin duyduğunuz mutlu heyecanı dün biberleri görünce ben yaşadım. On günlük yokluğumda çiçekler meyveye dönmüşler. O sevinçle biberlerin yer aldığı mesajıma ''güzel biberlerim'' diye yazmış, sonra da okuyanlar ne der, diye silmiştim.

İşte ağaçlar.net böyle bir yer. Siz Güler Hanım'a çokça tohum gönderiyorsunuz, o herkeste olsun diye bizlere dağıtıyor. Böylece aynı zamanda dostluk köprüleri kurulmuş oluyor. Antep- Manisa dostluk köprüsünün kurulmasına loveforlife da yardımcı oldu.

Bu vesileyle; size, Güler Hanım'a ve loveforlife'a çok teşekkür ederim.

Tohumlar bana geldiğinde bir tanesini tatmıştım. Zehir acı değil, tatlı bir acısı var. Ben sadece salça yapmayı düşünüyordum. Sayın birnefestoprak'ın yönelttiği sorulara verdiğiniz cevapla nasıl değerlendireceğimi öğrenmiş oldum.

Sizin de buralardan bir isteğiniz olursa seve seve yerine getiririm.

Sevgiler...Selâmlar...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön