Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Siz seviyorsunuz böyle işeri, sevgili YeniGine. Dilerim Allah'tan, böyle ekip dikecek, yetiştirip hasat edecek, sonra da onları değerlendirecek fırsatı bulursunuz.
O dediğiniz canlılarla karşılaşmamak için her gün dua ediyorum. Sırtıma yaprak deyse hemen irkilip silkeleniyorum. Bir de arılar, arılar pek bol bu sene. Bugün salçayı geçirene kadar akla karayı seçtim. Salça demişken görüntülerimizi ekleyip öyle devam edelim.
Yukarıdaki mesajlarda söz ettiğim bidonlara doğranan domatesler, iki günde geçirilecek kıvama gelmişler. Geçirmeden önce gök suyunu süzüyorum.
Eklenti 432213
Geçirdikten sonra kalan posası. Hayvan beslemiş olsak bu artıkları verirdik.
Eklenti 432214
Önce leğende,
Eklenti 432215
Sonra eve getirmek üzere kavanozlara,
Eklenti 432216
Evde sinilere dökülerek güneşte olması beklenecek.
|
Sevgili SDurul maşallah, Allah'ım güç, kuvvet, kolaylık versin diyorum.

Böyle uzaktan uzağa da bayılarak, büyük bir zevkle fotoğrafları izliyorum. Ve gördün bak, sadece ben değil sevgili yağmur da bayıldı fotoğraflara ki daha aileden birçok üyemiz de büyük beğeni ile takip ediyordur. Ah o posalar keşke bende olsa idi ben tarlalarımın toprağına karıştırırdım onları.
Evet ya marangoz arı ki ben bu ismi duymuş idim, hatırlayamadım. Pembe zinnianın rengi gerçekten çok güzelmiş. Sevgili SDurul katmerli gülhatmilerin boyları da uzun mu?

Dün benim bu sene tohumdan yetiştirdiğim gülhatmilerin fidelerini bina görevlisi hepsini biçmiş. Ama kökler toprakta sanırım tekrar yeşerirler diye düşünüyorum. Büyüyüp açan kocaman bir dal gül hatmiyi de yok etmiş.