agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni137Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2011, 23:08   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-11-2008
Şehir: Konya
Mesajlar: 731
Azot protein oranı gibi bir özellik öğrenince bilim adamı olunamayacağı gibi ticari hayattada da fazla deneme yanılma yapılamağı çok açık. Ekmeğini bu işten çıkaran insanın şüpheyle yaklaşmasını anlamak mümkün amma insanlara bilgisiyle yardımcı olmayı kendine görev addetmiş insanın inatçılığını anlayışla karşılamak zor.

Güzel laflar ''işletmemi kurdum, 2. likle bitirdim okulumu, diplomamla on takla attım vs.'' madem o kadar çok biliyorsun, sen aç başlığı biz açmadan da yardımcı ol bize önderlik et biz sana geyik yapalım 200. yazıdan sonra . . . Gene de kızma bize anlayışla karşıla bakalım. Sukunette olgunluktur ya , o dersi alıyoruz şimdi zaar. . .

Ben bu başlığı bir dosya halinde özetledim. Ders notu yaptım. Kendi denemelerimizi de içine ilave edip meslek lisesinde ilgili dersin modülüne (kitabına) girmesini de önereceğim.

Mumla arasak bulamayacağımız bilgilerle dolu bir başlık oldu.

Ama herşeye rağmen!

Şüpheyle yaklaşanlardan değil amma bilgiç ve inatcı eli boşlardan düzen bozulmasa bu başlıkların çok daha verimli bir hale geleceğinden eminim. Bir çok araştırmacı ruhlu kişi yazmayı bırakıveriyor zira . . .

hasan634 beğendi.
akinselcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025