View Single Post
Eski 21-03-2011, 01:48   #612
maybach
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2011
Alıntı:
YANİ KISACA HİÇBİRŞEY SANDIĞINIZ GİBİ DIŞARIDAN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DEĞİL.
aliosman bey yeni bir fikir uygulama açısından sonuçlarına çekinceli yaklaşılması doğal fakat çekinmek başka bir şey sonucu görmeden muhalefet başka sizin daha ılımlı yaklaştığınızı görüyorum fakat bazı arkadaşlarınki sabit fikirlilik savlar sürekli ben bu işten para kazanıyorum bu iş olmaz olmaz olmaz ile temellendiriliyor pratikte uygulanan bir fikre sonuçlar alınmadan ben bu işten para kazanıyorum veya o kurdu beceremedi geri söktü haydee diye karşı çıkmak sektördeki ticari geleceğiniz açısından doğru bir yaklaşım değil

yıllar önce atalarımız öküzler ile tarla işlermiş ve başarmışlar bu yolla evlerini geçindirip servet biriktirmiş olmaları traktörün toprak işlemeye kattığı büyük faydayı yatsımaz

Alıntı:
birde bu çimlenme odası için tüm ayvancılık işletmesi olanların 1 günde kurabilicekleri kadsr kolay ve ucuz sistem tasarladım en kısa zamanda modelleyip buraya sunarım...
Sn. akınselçuk zaten yapım aşamaları ve işletim açısından açıklayıcı bilgileri adım adım paylaşmış durumda örneklediği düzeneğin basit ve ucuz olması sağlayacağı fayda veya zarara etki eder bir durum değil ki kendisi burada paylaşarak geliştirme gayreti ile düzeneğini tartışmaya açmış durumda

sizin tanıdığınız biri kurdurup söktürmiş benim tanıdığım buz dolabı ile yapmış merinos koyunları var ve koyunlar keyifle yiyor görüyorum en basiti hayvan psikolojisinin verime etkisinden söz edilmişti kışın hayvanların önüne kuru saman ve yeşil hasılı koyun hangisini tercih edecekler? yeşil ot onları mutlu ediyor ise mutlu hayvan verimli hayvan olmazmı? ölçek konusu tartışılır fakat tek başına bu denklem dahi bu çalışmayı kıymetlendirir

maybach Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön