View Single Post
Eski 16-03-2011, 10:15   #601
a.akıncı
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-01-2011
Şehir: k.k.t.c.
Mesajlar: 15
sn.aliosman;
sn.akinselcuk ve dark blue deneme yaptıklarını ve sonuçlarını açıklıyorlar.bunun dışında sn.wiskhy denemeden ziyade bu işi ticari olarak yapıyorlar.siteden kendileriyle görüşüp ziyaretlerine gidebilirsiniz.hadi bu arkadaşlarımıza inanmadınız,gidip yerinde görebilirsiniz.
onlara uzak diye gidemediniz.size çok yakın çanakkale üniversitesine gidip orada direkt olarak prf.dr. olan hocalardan en yetkili ağızlardan konuyu öğrenebilir,bilgi alabilirsiniz.(prf.dr. harun baytekin ve kars kafkas üniversitesinden prf.dr.şaban maraşlı beylerden bilgi alabilirsiniz.google'dan prf.dr.harun baydemir olarak girerseniz tlf.nosunada ulaşabilirsiniz.)
benim anlayamadığım insanların yeni teknolojilere kapalı olması.yurt dışındaki insanlar neden onca para harcayıp bu yatırım yapsınlar.ülkemizde bilmem kaç tane yapılıp satıldı.bunların yanında forumdaki bilgilerden yararlanıp daha ucuz maliyetle kendisi yapan birçok insan olduğunu düşünüyorum. denerseniz sizinde maliyetlerinizin düşüp veriminizin artacağı inancındayım.sağlıklı ve bol verimli günler geçirmenizi dilerim.

a.akıncı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön