Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi teewfix
Az önce attığım Mesajın yanlış anlaşılmaması için bir ek yapmayı uygun görüyorum, ürünün satış adedini vermekteki niyetim mutlu ve memnun müşterilerin referansları ile kazanılmış yeni çiftlik sayısını belirtmesi açısındadır.
Ayrıca bu model 2 güzide üniversitemizde ve Tarım Bakanlığınca Mayıs ayında denemeleri bitecek olup sonuçlar sektör ile paylaşılacaktır.
Saygılarımla,
Tevfik ÇAĞLAN
Agri Makina
|
Tevfik Bey,
Forumda bu kadar tartışma yaşanırken sizin sadece makina resmi paylaşmanızı yadırgıyorum. Arpa çimlendirmeyi amatörce de olsa bir çok insan yapabiliyor. Bu işi profesyonel olarak yapmak isteyen arkadaşlarda mutlaka sizlerden birine mutlaka başvuracaktır.
Arpa çiminin hayvan beslenmesinde ve metabolizmasında ne gibi değişiklikler yaptığı ile ilgili hiç bir bilgi paylaşmıyorsunuz. Bu bilgiler olmadan insanlara nasıl makina satmayı düşünüyorsunuz? Bu konuda yatırım yapmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmeniz gerekmez mi?
Mayıs ayı başında sektörle paylaşacağınız bilgiler hangi konuda? Beslenme ile mi ilgili, makinanın ne kadar verimli çim ürettiği ile mi ilgili? Bence sektörden biri olarak, insanlar arpa çiminin hayvan sağlığına zaralı olduğuna karar vermeden faydaları konusundaki bilgilerinizi paylaşmanız gerekir. Arpa çimi zararlı ise verimli makina imal etseniz ne olur? Etmeseniz ne olur?
Kusura bakmayın, bu konuda özellikle ısrarcı oluyorum. Çünki hayvan yetiştiren bir çok arkadaş bu bilgileri bekliyor sizden.
Saygılar.