View Single Post
Eski 16-03-2011, 22:08   #602
akinselcuk
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-11-2008
Şehir: Konya
Mesajlar: 731
Azot protein oranı gibi bir özellik öğrenince bilim adamı olunamayacağı gibi ticari hayattada da fazla deneme yanılma yapılamağı çok açık. Ekmeğini bu işten çıkaran insanın şüpheyle yaklaşmasını anlamak mümkün amma insanlara bilgisiyle yardımcı olmayı kendine görev addetmiş insanın inatçılığını anlayışla karşılamak zor.

Güzel laflar ''işletmemi kurdum, 2. likle bitirdim okulumu, diplomamla on takla attım vs.'' madem o kadar çok biliyorsun, sen aç başlığı biz açmadan da yardımcı ol bize önderlik et biz sana geyik yapalım 200. yazıdan sonra . . . Gene de kızma bize anlayışla karşıla bakalım. Sukunette olgunluktur ya , o dersi alıyoruz şimdi zaar. . .

Ben bu başlığı bir dosya halinde özetledim. Ders notu yaptım. Kendi denemelerimizi de içine ilave edip meslek lisesinde ilgili dersin modülüne (kitabına) girmesini de önereceğim.

Mumla arasak bulamayacağımız bilgilerle dolu bir başlık oldu.

Ama herşeye rağmen!

Şüpheyle yaklaşanlardan değil amma bilgiç ve inatcı eli boşlardan düzen bozulmasa bu başlıkların çok daha verimli bir hale geleceğinden eminim. Bir çok araştırmacı ruhlu kişi yazmayı bırakıveriyor zira . . .

akinselcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön