Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aliosmankuresir
onun içindir ki herşeye aldığımız yeme çağırdığımız veterinere seçtiğimiz spermaya kadar bir sürü şüpheden geçerek tayin ederiz kullanacaklarımızı.
hanginizin bir sabah kaltığında mali değeri 7000 tl olan hayvanı protein fazlasında yatıp kaldı da bildik bildik konuşup hesap ediyorsunuz. hanginiz tam 22 kez tutmayan sunni tohumlama parası üstüne fertilite ücretleri ödemiş olabilir. bir de kalkmış muhalefet etmekten bahsediyorsunuz. siz masalarınızı bırakıp gelin de sizi bir arazide görelim beyim. o milletin efendisinin gerçek halini görün de bir o zaman böyle konuşun.
biz yaptığınıza yanlış mı dedik şunlar şunlar olabilir dedik beslemede azami dikkat gerekir dedik burda yapan biri var fakat söktürdü dedik.
|
sn.aliosman;
buradaki yazışmalarda kimse bildik bildik konuşarak kimseye karşı terbiyesizlik etmiyor.amaç herkes bildiğini söyler,tartışarak doğruya ulaşmaya çalışılır.burdaki herkesin amacı bu,yoksa birilerini incitmek değil.
alınganlık yapmanızı gerektirecek,veya sizi kıracak birşey söylediğimi sanmıyorum.benim amacım sadece bazı insanların yaptığı gibi;insanlara önyargıyla ve gereksiz muhalefet yaparak bir yere varılamayacağını DOSTANE bir şekilde hatırlatmaktı.
şimdi siz diyorsunuz ki;7000 tl.lik hayvanım protein fazlasından hastalandı.tam 22 defa suni tohumlama yaptırdım, tutmadı .
hayvanlarınızın sağlığı için veterinere onca para veriyorsunuz ve ters giden işlerin faturasını bana çıkarıyorsunuz.bence veteriniz hakkında tekrar tekrar düşünün.bir hayvan neden döl tutmaz acaba.ya hayvanın sağlık problemi var veya spermler kalitesiz.veya veteriniz işini ciddiye almıyor.bir veteriner döl tutmama sebebini araştırmadan 22 kez suni tohumlama yapıyorsa!!! o kişi hakkında çok düşünmek lazım bence.