![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
kalbiniz neyi işaret ettiyse onu yaptığınızı düşünüyorum. EM konusunda çok şeyi size borçluyu(z)m. Üreticiye bu ürünü tanıttığınız için çok teşekkürler. Bazen taktir beklerken hep eleştiri aldığımız zamanlar olmuştur. Yaptıklarınız geride bıraktığınız mirastır. Em kullanımı konusunda yardımlarınıza her zaman ihtiyacım olacaktır_ bu firma ile ilişkiniz kalmasa da_ bunu severek yapacağınızı, biliyorum; çünkü sizin yol haritanız keşfetmemiz gerekenlerle dolu... Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Doğaseveri seviyoruz
Gercek bır okul olan bu sayfalarda daha öncede yazdıgım gıbı benım için en degerlı sayfa burasıdır benım gercektende hayata bakısımı degıştırdı em felsefesını özümsemeye çalısıyoruz defalarca bu sayfayı ve sizlerın kıtabını okudum çok sey ögrendık çoook..... Farklı sayfalrda da sizlerden bir şeyler kapmaya çalıştık sabırla ıyı niyetle bu topraklara çok seyler kazandırdınız ****** bizlerde çok sey kazandık kararının benı üzdü ama ****** kabulumuzdur sizlerı sevıyorum verdıgınız emeklere şükranım daha fazlasını hak ettınız sizleri seviyoruz.... |
|
|
|
![]() |
|
|