View Single Post
Eski 10-08-2011, 22:21   #1139
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Sn. Malina,

28. Kasım’ da forum üyeliğim üç yılını dolduruyor, mesaj sayımda 1458 olmuş. Üç yıldır çoğunluğu Topraksız Tarım başlığında olmak üzere bir çok konuda fakir beyan etmişim, aklımın erdiği konularda başlık açmışım. Bilgim dahilinde olan her konuda arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışmış, bilmediğim konularda araştırma yapıp yardıma ihtiyacı olanlara destek olmaya çalışmışım. Zaman zaman forum bekçiliğine soyunarak forumda insanları yanıltmaya çalışanlara çok sert mesajlarda yazmışım ama bugüne kadar hiç seçmece yapmamışım.

Hep haksızlığın ve yanlışın karşısında olmaya çalışmış ve zaman zamanda bu yüzden sıkıntılı anlar yaşamışım. Yazdığım bütün mesajlar ortada ve herkese açık. Eğer yukardaki ironi Kaolin başlığında yaşanan tartışmaya bir gönderme ise bilmiyorum farkındamısınız ama orada da vahim bir durum vardı. Forum ortamındaki bilgi birikimleri ile bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşların karşısına Amerika’ da yerleşik ve Türkiye ile hiç bir ticari bağı olmayan bir firmanın sertifikası ve dökümanları kullanılıp, Türkiye’ de sadece isim çağrışımı olan bir firmanın sertifikası imiş gibi gösterilip anlamsız yere engelleme kampanyasına engel olmaya çalışmışım. Eğer bu sizin için seçmece ise ve size göre yapılanlar normalse yine takdir sizin. Ne diyeyim?

Ben o başlıkta forumdan tanıdığım kişilerin başarısı için taraf olduğumu açıkca beyan etmiştim. Benim bu tavrım sadece o başlık içinde geçerli değildir. Forumda olumlu işler yapan her arkadaş için hep destek ve yardımcı olmaya çalışmışımdır. Herşey ortada. Takdir forumun.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön